Livsstil

NYT NYT NYT – vi elsker nyt her på Sandgaarden!

NYT NYT NYT – vi elsker nyt!

NYT NYT NYT – vi elsker nyt her på Sandgaarden! Jo, jo, bare fordi haven er gravet op, så behøver vi da ikke sidde stille og vente på at det skal gå over, vel?

Næææhh, vi opdaterer da bare andre steder imens. Efter soveværelset fik en make-over og vi fik fundet solsengene og fik lavet lidt hygge nede ved well-ness området, var vi ude at kigge os omkring i bl.a. Idemøbler igen-igen;-)

Ny sofa til ko-stalden

Det resulterede i, at Rene fandt den allerfedeste sofa til os. Ikke fordi vi trængte. Den gamle var faktisk ok flot og fra et lækkert italiensk møbelfirma og den bor nu hos Mellemste datter og hendes kæreste i deres nye hus.

Men bare fordi vi gerne ville have en stof-sofa i stedet for – det er lidt hyggligere synes vi og den nye sofa, som vi nu har fået, er cool!

Den er sådan en mellemting mellem 3 kæmpe sækkestole, en sofa og en seng. Der hører også en giga stol til i samme design og så er den i noget hørlignende stof.

Det allerbedste er at man sidder/ligger helt fantastisk i de sofaer og der er faktisk plads til 6 siddende personer…Allerede nu efter at have haft soaerne i en uge er vi faldet i søvn derinde hver gang vi har sat os for at se en film eller Formel 1 eller bold…

Hmmmm – mon der bare skal tilvænning til…?

Vildmarkskarret skiftes også ud

For så lige at toppe den op, så har vi iøvrigt bestilt nyt vildmarkskar. Det kar som fulgte med huset er lidt utæt og så sidder man på de rå brædder, ufff, så meget viking eller vildmaks-typer er vi slet ikke. Vi vil gerne have det lidt komfortabelt.

Derfor har vi nu bestilt et nyt, med indsats. Det vil sige, at det nærmest ligner en spa indeni og der er et rigtigt fint låg på i stedet for en presenning. Ovnen, som man fyrer op i er også meget lettere tilgængelig, nemlig udefra, selvom den er indbygget i karret.

Alt i alt bliver det bare skidegodt og nu får vi det brugt. Jeg garanterer!!

Hyggeligt, ik’?
Den gamle hjørnesofa er nu også fin…
Lidt slidt…

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

4 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.