La Bottega - første besøg
Livsstil

10 år med MormorMedStiletter.dk

10 år med MormorMedStiletter.dk

10 år

Kære, søde følgere her på bloggen og de andre SoMe platforme!

10 år! 10 år!!!!!

Tænk, at mormormedstiletter.dk har eksisteret så længe nu. Det føles som om, det var for meget kort tid siden, at jeg sad dernede i Botswana og savnede mine børn og resten af min familie så meget. Først overgav jeg mig til Facebook og siden oprettede jeg den allerførst udgave af Mormormedstiletter.com, som siden blev til mormormedstiletter.dk.

Bare så de derhjemme kunne få en lille bid af mit eventyr, mens det skete. Men også fo at jeg kunne følge med i mine kæres liv, hjemme i Danmark.

Jøsses, hvor er der løbet meget vand i åen siden og hvor har jeg oplevet meget. Prøvede lige for sjov, at finde mit ældste indlæg og den opmærksomme læser vil opdage, at det er fra 2014, dvs. kun 8 år gammelt. Hmmm… 4 år er altså væk herinde fra. Og ja, det er fordi, at det liv jeg levede i Afrika og op indtil 2014 – og også dokumenterede, ikke er noget jeg har lyst til at dele længere. Det var en turbulent tid i mit liv, som nu ligger bag mig…

Det er ikke fordi bloggen har rykket sig ret meget i en eller anden retning på de 10 år. Jeg skriver stadig om mit liv – med tid til livet. Jeg arbejder stadig, blot med noget andet end dengang. Jeg har stadig de samme børn, nu toppet op med børnebørn og svigerdrenge, bonusbørn og -svigerbørn og ikke mindst bonusbørnebørn…

Min tid er fyldt op med udelukkende gode mennesker og oplevelser. Jeg føler, at jeg har frit valg på alle hylder til, at lave lige hvad jeg har lyst til, når jeg har lyst til det.

Stor er min taknemmelighed derfor også over, at jeg nu på 8. år er sammen med – og gift med Rene. Vi har skønt! Vi arbejder sammen, laver skøre projekter sammen og har hinandens ryg når det kniber. Vi lever vores bedste liv sammen og jeg elsker ham til verdens ende!

De næste 10 år

Bloggen de næste 10 år?!

Hmmm, lad mig se, hvor det hele bærer hen. Faktum er at mit arbejdsliv er skåret ned til et minimum. Jeg har flere forskellige større og mindre projekter på tegnebrættet. Der er bog-skriveri, bloggen, lidt arbejde, Villa Colina og Sandgaarden, børn, børnebørn, forældre, skønne venner og så Bobo og os to i vores bedste alder, som har travlt med at leve vores bedste liv.

Nok at se til og det har i år betydet, at jeg desværre ikke har været særligt aktiv på nogle af de Sociale Medier, som jeg benytter mig af. Desværre heller ikke på bloggen.

Men min drøm om at kunne leve af bloggeriet lever stadig, trods alt. Som årene er gået er der dog sket så meget på de sociale medier, at man skal være igen hele tiden, for a følge med. Derfor har jeg i perioder har måttet ‘stemple ud’, da livet i sig selv også tager tid, hvis du forstår?

På Instagram har @mormormedstiletterdk en profil, som er rigtigt godt besøgt og jeg i skrivende stund 975 følgere derovre. Det er jeg sørme stolt af og det giver mig lyst til at arbejde meget mere med det, som jeg holder llermest af. Du kan også følge mig på Facebook, Twitter, LinkedIn.

Indholdet vil ændre sig lidt

Nå, men, bottomline er at jeg bliver her! Men at jeg måske nok vil forsøge at dreje indholdet i en lidt anden retning fremadrettet. Sådan med mere fokus på den alder, jeg har nu, hvor stiletterne mest er til pynt, børnebørnene bliver flere og flere og lægebesøgere oftere.

Min pen er blevet en anelse skarpere med årene og helt i tråd med tiden. Det vist også nødvendigt, hvis vi 55+ skal kunne forsvare os i et samfund, hvor stram hud og ingen rynker, virker ret vigtigt for rigtgt mange.

Jeg er også politisk engageret, hvilket de færreste ved noget om. Jeg mener at vi som borgere i Danmark, har pligt til at orientere os om vores lands tilstand. Om de politisk vinde, som blæser og vigtigst af alt – vi har pligt til at tage stilling!

Det gør jeg og jeg har tilmed blandet mig i den offentlige debat ind imellem. Ja, for mange år siden hang jeg oven i købet i lygtepælene op til kommunalvalget i den kommune, hvor jeg boede dengang.

Måske, hvis jeg får tid, og brænder nok for det, så bevæger jeg mig liiiidt længere i den retning igen…

Tju-hej!! Ja, du kan godt glæde dig til at følge med fremadrettet, for det bliver garanteret ikke kedeligt…

Til en slutning har jeg herunder indsat tonsvis af fotos tilbage fra begyndelsen i 2012 og frem til idag, blot som en lille tur ned af memory-lane og op til i dag.

TAK, af hjertet, fordi du stadig følger med her på bloggen – jeg værdsætter hver en kommentar og alle likes fra dig!!

Pilates - My Happy Hour
Long time ago!
mormormedstiletter anno 2016
vores tro følgesvend
Santa Lucia af Caleta
Sandgaarden 2017
brækket ryg-tiden
os to!
ægtefolk

Tusinde, tusinde tak, fordi du stadig gider følge mig!

2 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.