Livsstil

1 ÅR SIDEN!

1 ÅR SIDEN!
Svaneungerne

1 ÅR SIDEN! Hvad skete der i mit liv for præcis et år siden..? Jeg tog lige en strejfer ned ad Memory Lane og fandt S Å mange dejlige fotos fra en skøn tid og kan bare ikke lade være at dele dem med jer.

Det første minde jeg faldt over var vores S V A N E U N G E R ! De holdt jo til i Åbenrå, hvor vi også havde hjemhavn sidste sæson og starten af denne. Tænker på om de har det godt og om de er blevet hvide nu og om de savner vores brødkrummer…..

Det næste minde er et billede af en fantastisk oplevelse, vi havde i Sønderborg Marina sidste sensommer. Vi var lige ankommet og nød solen og en slapper inden vi skulle gå ind til byen for at spise og kigge lidt på Kulturnatten. Pludselig hørte vi sækkepibe klang og lige så stille kom en sejlbåd glidende ind i havnen med en sækkepibespiller i forstavnen – hårrejsende smukt!!

1 ÅR SIDEN!
Sækkepibe spil – smukt!
1 ÅR SIDEN!
Dyvig Badehotel

Det var også sidste år ved denne tid at jeg blev inviteret på eksklusiv middag på Dyvig Badehotel og fik mig en af de mest fantastiske oplevelser længe…Jeg er stadig S Å taknemmelig for di je har verdens sødeste kæreste som tit inviterer mig på lækre middage og skønne oplevelser:-)

OG så var jeg til Rasmus Seebach koncert, lige uden for havneindløbet – ombord på vores første “Susie” – det var sjovt og rent faktisk en fin oplevelse. Det er også E T år siden jeg købte min stadig yndlings sandaler – ikke at jeg ikke har andre skønne stykker fodtøj, men der er bare noget med disse her og så er de hvide passer til alt mit sommerlige sejlertøj…

1 ÅR SIDEN!
Yndlings drikken på en sommerdag;-)
1 ÅR SIDEN!
Koncert oplevet fra vandet – Rasmus Seebach
1 ÅR SIDEN!
De bedste sandaler

Natsejlads var vi også på sidste år ved samme tid og det var ikke lige noget jeg holdt af, selvom nogen siger at det er meget nemmere end at sejle om dagen???? Og jeg fik ny og flot cykel magen til Renes, så vi kunne køre mega lange ture sammen, men som regel er det nu vores skibs cykler – sammenklappelige – vi cykler langt på…..Det skal der også laves om på, så vi må have cyklerne med på skibet for de er da noget bedre at sidde på;-)

Amen, jeg kunne blive ved med at fortælle og se tilbage på skønne timer og steder samme tid sidste år, men arbejdet kalder – det rigtige arbejde….

Under the bridge by night
1 ÅR SIDEN!
Super cyklerne…
1 ÅR SIDEN!
Smukke træskibe i Sønderborg 2015

Nå, det blev vist en længere smøre, det må I altså undskylde, men jeg oplever bare så meget hele tiden… 🙂

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.