Livsstil

Koncert med Rasmus Seebach – set fra vandet!

IMG_2264

Koncert med Rasmus Seebach – set fra vandet! Den havde vi ikke lige set komme, men da vi kom tilbage til Åbenrå fra Kulturnatten i Sønderborg, sejlede vi faktisk direkte ind i Open Air koncert i Åbenrå, som blev afholdt på havnen, lige ud til indsejlingen…Ej, hvor var det en god oplevelse. Vi spiste lidt aftensmad og henad halv ni-tiden sejlede vi ud af havnen igen og rundt om molen for så at ligge stille i en god times tid, mens Rasmus Seebach var  scenen. Billederne er noget uskarpe, men der var også ret langt derind og det var mørkt og jeg ved ikke hvilke gode undskyldninger jeg ellers har;-)

IMG_2260

IMG_2257

 

Men lyden var overraskende god og så længe Kaptajnen kunne holde “Susie” på en helt bestemt position, så var det næsten som at stå nedenfor scenen. Ikke at jeg er drop-dead fan af Seebach, men sådan en fed oplevelse som denne her, har da ikke gjort mig ked af at lytte til hans musik;-) Faktisk er vi ret glade for “Øde ø”, som vi har danset til adskillige gange denne sommer….

Laters, baby!

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.