Livsstil

Sønderborg igen-igen – nu til Kulturnat…

image

Sønderborg igen-igen – nu til Kulturnat…

Forrige weekend var vejret atter fantastisk og vi besluttede endnu engang at forsøge os med en sejltur til Sønderborg – mest fordi vi SÅ gerne ville prøve at lægge “Susie” til inde i den gamle havn nedenfor cafeerne…

Men, men, men, heller ikke denne gang havde vi heldet med os og vi endte med at finde en super fin plads omme i marinaen, hvor vi var er par dage. Sønderborg Marina ligger 1 kilometer udenfor byen, men en laaannng  promenade langs vandet. En rigtig dejlig gåtur, hvis ikke man lige skal skynde sig?

Kort efter at vi var kommet i havn væltede bådene ind i halen på hinanden og vi opdagede at der var Kulturnat i Sønderborg den aften – heldigt for os….

Nå, men mens vi sad og nød vores daglige gin/tonic på flybridge, lød der pludselig sækkepibe ud over hele havnen…

image

Det var en helt speciel oplevelse at se sækkepibespilleren stå, der i stævnen på sejlbåden mens de lige så stille sejlede ind og han spillede for vildt! Fantastisk og meget smukt! Da han sluttede sit spil genlød Marinaen af klapsalver og pifteri – helt fortjent?

Senere gik vi ind til byen og spiste lækker mad på Ox-En lige ned til havnen i den mest vidunderlige solnedgang  og her smagte vi for første gang Aperol?

image

 

image

 

image

Ses??