Livsstil

Sønderborg igen-igen – nu til Kulturnat…

image

Sønderborg igen-igen – nu til Kulturnat…

Forrige weekend var vejret atter fantastisk og vi besluttede endnu engang at forsøge os med en sejltur til Sønderborg – mest fordi vi SÅ gerne ville prøve at lægge “Susie” til inde i den gamle havn nedenfor cafeerne…

Men, men, men, heller ikke denne gang havde vi heldet med os og vi endte med at finde en super fin plads omme i marinaen, hvor vi var er par dage. Sønderborg Marina ligger 1 kilometer udenfor byen, men en laaannng  promenade langs vandet. En rigtig dejlig gåtur, hvis ikke man lige skal skynde sig😉

Kort efter at vi var kommet i havn væltede bådene ind i halen på hinanden og vi opdagede at der var Kulturnat i Sønderborg den aften – heldigt for os….

Nå, men mens vi sad og nød vores daglige gin/tonic på flybridge, lød der pludselig sækkepibe ud over hele havnen…

image

Det var en helt speciel oplevelse at se sækkepibespilleren stå, der i stævnen på sejlbåden mens de lige så stille sejlede ind og han spillede for vildt! Fantastisk og meget smukt! Da han sluttede sit spil genlød Marinaen af klapsalver og pifteri – helt fortjent🎶

Senere gik vi ind til byen og spiste lækker mad på Ox-En lige ned til havnen i den mest vidunderlige solnedgang  og her smagte vi for første gang Aperol🍹

image

 

image

 

image

Ses🇩🇰

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

4 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.