Bobos dagbog

En Skibshunds dagbog – 3.

En Skibshunds dagbog - 3.
HJÆÆÆÆÆLP!

En Skibshunds dagbog – 3. Nogle gange er min mor og far skøre!! De tror, at jeg ikke kan svømme og så putter de mig  denne her himstregims og siger, at jeg så nemmere kan fiskes op af vandet, hvis jeg skulle smutte i ved et uheld….Hmm – jeg K A N altså ikke lide at have den på! For det meste må jeg slippe for den og også fordi jeg altid sover  min transportkasse, mens vi sejler. Jeg er så ude og tisse engang imellem, men jeg kan bedst lide at sove indtil vi er fremme. Hvis du så nu tænker: “Hvordan kan han da tisse undervejs – på et skib?” – så læs lige her!

En Skibshunds dagbog - 3.
Mig og Cilla

Jeg har en bedste-ven og hun hedder Cilla. Cilla er 4 år og rigtig sød. Hun er bare ikke altid lige så vild med mig som jeg er med hende – måske synes hun at jeg er fjollet fordi jeg er så lille og gør skøre ting og helst vil lege hele tiden?? Men det meste af tiden hygger vi os og pjatter og løber rundt og rundt indtil vi til sidst så trætte at vi sover i timevis…

En Skibshunds dagbog - 3.
Min mor og far og vores nye skib

Da jeg havde boet hos min mor og far i et lille stykke tid, købte de et nyt og større skib og det er bare så dejligt, for nu kan jeg faktisk løbe rigtigt op og ned ad trapperne og hente legetøj og godbidder. Her er virkeligt rart at være og jeg kan vist bedst lide når vi er på skibet – eller det ved jeg ikke rigtigt, for der er nu også dejligt hjemme i Herning:-)

Mig i rygsækken med toget

Engang kørte vi med tog. Det gør vi ellers ikke så tit, for vi har altid en masse ting med frem og tilbage til skibet, så det er bedst at vi kører i bilen, men lige denne der gang, da var vi med toget og det var lidt spændende og en masse mennesker så mig sidde i rygsækken (ja, I får lige linket til den igen, fordi det er det bedste stykke udstyr min mor og far har købt til mig) og ville snakke med mig. Jeg elsker at snakke med andre hunde og mennesker og når vi går ture, kan det tit tage meget lang tid for os, fordi jeg altid skal snakke med alle som jeg møder og de synes alle sammen at jeg er S Å sød og lille og frisk. Det er mega hyggeligt, men nogle gange er det trættende, især hvis det er varmt og der er langt til vandskålen:-)

Nå, nu er det snart sengetid for små hundehvalpe, så jeg vil gå min sidste luftetur i dag – S O V  G O D T!!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.