Livsstil

August gik og september kom…

 

image

August gik og september kom…:-)

August måned var atter en dejlig måned med masser af aktiviteter, både nye spændende ting og gamle kendte rutiner. Lad mig lige tage dig tilbage til august:

Sejlerlivets glæder blev nydt i bl.a Dyvig, på Samsø, i Juelsminde, Sønderborg og Bogense og så selvfølgelig vores hjemhavn, Åbenrå, for blot at nævne nogle af de skønne, skønne danske havne vi har besøgt i det sydfynske.

IMG_1704

Svaneungerne er blevet store…

IMG_1720

Vi har altid godt vejr i Åbenrå;-)

IMG_1749

Altid en smuk indsejling til Sønderborg…

IMG_1985

Samsø er jo bare fantastisk:-)

 

image

I Dyvig fik vi den der 7-retters menu – spitzenklasse!

image

Kulturaften- og nat i Sønderborg var en skøn oplevelse..

Ja, det var dejlige, solrige august 2015 og nu er vi så i september…Hvad bringer september til mig?

Lidt mere sejlads, vil jeg tro og en rejse så vi kan nyde lidt mere sol, flere cykelture i det danske sen-sommerland, begyndelsen på nye arbejdsopgaver og helt sikkert meget, meget mere – og jeg glæder mig!

Hvordan var din august og hvad mon september bringer til dig??

 

 

2 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.