Livsstil

August gik og september kom…

 

image

August gik og september kom…:-)

August måned var atter en dejlig måned med masser af aktiviteter, både nye spændende ting og gamle kendte rutiner. Lad mig lige tage dig tilbage til august:

Sejlerlivets glæder blev nydt i bl.a Dyvig, på Samsø, i Juelsminde, Sønderborg og Bogense og så selvfølgelig vores hjemhavn, Åbenrå, for blot at nævne nogle af de skønne, skønne danske havne vi har besøgt i det sydfynske.

IMG_1704

Svaneungerne er blevet store…

IMG_1720

Vi har altid godt vejr i Åbenrå;-)

IMG_1749

Altid en smuk indsejling til Sønderborg…

IMG_1985

Samsø er jo bare fantastisk:-)

 

image

I Dyvig fik vi den der 7-retters menu – spitzenklasse!

image

Kulturaften- og nat i Sønderborg var en skøn oplevelse..

Ja, det var dejlige, solrige august 2015 og nu er vi så i september…Hvad bringer september til mig?

Lidt mere sejlads, vil jeg tro og en rejse så vi kan nyde lidt mere sol, flere cykelture i det danske sen-sommerland, begyndelsen på nye arbejdsopgaver og helt sikkert meget, meget mere – og jeg glæder mig!

Hvordan var din august og hvad mon september bringer til dig??

 

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.