Sandgaarden og haven

Vores 2. sommer her på Sandgaarden

så rykker vi sgu…

Vores 2. sommer her på Sandgaarden er allerede halvt gået og som altid har vi gang i noget. Vi sidder IKKE bare i haven med et glas rosé og nyder stilheden og fuglefløjtene.

Set på Instagram

Næhh, de som følger med på Instagram på @mormormedstiletter, vil vide at jeg har lagt nogle billeder ud her på det sidste, af noget brostens-værk og nogle stålkasser og sårn;-)

Jeps, da, vi er ved at få lagt brosten nogle forskellige steder i og omkring haven. Spændende projekt, uha:-)

Ikke at vi laver særligt meget af det selv. Det har vi folk til;-) Men der er jo altid lidt at gøre, når ting skal flyttes rundt og

Status på projektet

Der er allerede lagt brosten, omme mellem brændeskuret og huset. Der hvor skraldespandene er parkeret til daglig. Det er SÅ fint allerede nu. Området er virkeligt lysnet op og er nu indbydende at gå igennem.

I dag er der blevet gravet op bagved garagen, hvor robotten har sin opladestation stående. Her kommer brosten på nu, så Robot bedre kan finde hjem;-)

Stålkasserne (som skal blive rustne med tiden) skal ersattte mine højbede i køkkenhaven, som er af træ og som er ved at være udtjente. Det ser jeg ret meget frem til, for i år har jeg slet ikke sået i dem, da jeg vil vente indtil projektet et færdigt. Dvs. der bliver først sået til næste år.

Grænseoverskridende

Det er stærkt grænseoverskridende, at have forskellige gravemaskiner og traktorer til at køre rundt i haven og på græsplænen. For slet ikke at tale om, at have sække med stenmel og andre byggematerialer stående random steder.

Her er det utroligt vigtigt, at forstå, at græsplænen er Renes domæne. Den er altid veltrimmet og der er aldrig et græsstrå, som er for højt. Den plæne får alt, hvad den kan trække af græs-vitaminer, kalk, gødning og hvad der ellers hører sig til.

Derfor gør det ondt i hans ‘græsplæne’-hjerte, at der bliver gravet og lavet dybe dækspor i plænen. Men det skal jo være skidt, for det kan blive godt. Og godt det bliver det, det har jeg lovet ham!!

Jeg følger op på dette indlæg hen ad vejen, som det skrider frem og glæd jer, for det bli’r GODT!

Questions, anyone??

ny oplader-plads til robotten
her kommer nye rustne stålkasser til højbede