Sandgaarden

Køkkenhaven – her rykkes!

Køkkenhaven - her rykkes!
start april

Køkkenhave på Sandgaarden – del 2.

Måske læste du indlægget om at jeg nu har fået køkkenhave her på Sandgaarden og var lidt i vildrede over, hvordan jeg lige skulle gribe den an. Til orientering er jeg ikke i vildrede længere og nu er alt plantet og sået og klart til denne sommer – Ihhhh!!! Jeg glæder mig sådan til de små nye spirer kommer op – faktisk er spinaten allerede på vej ud af jorden sammen med de andre grøntsager jeg har sået.

Jeg har forsøgt mig med åkander i zinkbaljer er par steder nede i køkkenhaven, for at skabe lidt mere oplevelse og miljø, så nu venter jeg også bare på at de skal vokse lidt og måske give blomster i år:-) Der er både rabarber, stikkelsbær, hindbær/brombær? og solbær/ribs? samt opstammede æbletræer og kirsebærtræer i vores have her på Sandgaarden, så vi er da snart helt selvforsynende med det meste;-) Altså, vel og mærke, hvs det lykkes for mig at få alt til at vokse, så jeg kan høste.

Hov! Faktisk har jeg allerede høstet rabarber og lavet saft og kompot og saften blev straks afprøvet i rabarber mojito, som styrer for vildt. Hold nu fast, hvor smager sådan en godt!

Du får lige nogle før/nu fotos samt lidt flere bare fordi jeg er så vild med min egen have;-)

rabarber mojito af egen avl – næsten!
Køkkenhaven - her rykkes!
stikkelsbær
Køkkenhaven - her rykkes!
nysået medio april
Køkkenhaven - her rykkes!
15. maj
Køkkenhaven - her rykkes!
start april
Køkkenhaven - her rykkes!
15. maj – går det lidt langsomt?
Køkkenhaven - her rykkes!
rabarber i april
Køkkenhaven - her rykkes!
efter første høst i maj
Køkkenhaven - her rykkes!
må vi få resterne?????
Køkkenhaven - her rykkes!
i dag
mon der kommer blomster?
Køkkenhaven - her rykkes!
æbler på tråd

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.