Spanien

Ferie? Jatak – lige om lidt…

Ferie? Jatak – lige om lidt…for det skal vi da have, selvom vi er i gang med et større have projekt.

Men som I alle jo ved, så holder vi ferie året rundt. Kun afbrudt af lidt arbejde hist og pist;-) Så næste afgang mod Malaga bliver i slutningen af august og så en 3 ugers tid som sædvanligt.

Vi rejser med Skibshunden via Amsterdam. Vores sædvanlige rute og den er perfekt for os. Vi får lige en kort pause i Schipol mellem flyvningerne, lige tids nok til et glas bobler, så turen kan skydes godt igang.

Jeg bestiller altid billetterne, så vi lander først på aftenen og lige kan nå forbi supermercado og få købt det mest nødvendige ind til de første par dage.

Køleskabet blev fyldt op med drikkevarer inden vi rejste hjem, så vædske kommer vi ikke til at mangle;-)

Uhhh, nu glæder jeg mig helt vildt til ferie selvom der stadig er 6 uger til afgang.

I mellemtiden skal haven være færdig, vi har fået nye sofaer, vi har flyttet vores firmadomicil og fejrede en 8-års fødselsdag forleden. Så skal vi til festival på Falster og have besøg fra USA, passe en hund et par dage og på slotsophold men så er vi vist også ved at være klar til ‘ferie’.

Som vi plejer, skal vi have gæster i Spanien, men hvem og hvornår, er ikke afklaret endnu. Vi glæder os til det hele og når vi flyver afsted har vi været i Danmark i 3 måneder!! 3 måneder – det er vist ikke sket før:-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.