Rejser

Ferie? Jatak – lige om lidt…

Ferie? Jatak – lige om lidt…for det skal vi da have, selvom vi er i gang med et større have projekt.

Men som I alle jo ved, så holder vi ferie året rundt. Kun afbrudt af lidt arbejde hist og pist;-) Så næste afgang mod Malaga bliver i slutningen af august og så en 3 ugers tid som sædvanligt.

Vi rejser med Skibshunden via Amsterdam. Vores sædvanlige rute og den er perfekt for os. Vi får lige en kort pause i Schipol mellem flyvningerne, lige tids nok til et glas bobler, så turen kan skydes godt igang.

Jeg bestiller altid billetterne, så vi lander først på aftenen og lige kan nå forbi supermercado og få købt det mest nødvendige ind til de første par dage.

Køleskabet blev fyldt op med drikkevarer inden vi rejste hjem, så vædske kommer vi ikke til at mangle;-)

Uhhh, nu glæder jeg mig helt vildt til ferie selvom der stadig er 6 uger til afgang.

I mellemtiden skal haven være færdig, vi har fået nye sofaer, vi har flyttet vores firmadomicil og fejrede en 8-års fødselsdag forleden. Så skal vi til festival på Falster og have besøg fra USA, passe en hund et par dage og på slotsophold men så er vi vist også ved at være klar til ‘ferie’.

Som vi plejer, skal vi have gæster i Spanien, men hvem og hvornår, er ikke afklaret endnu. Vi glæder os til det hele og når vi flyver afsted har vi været i Danmark i 3 måneder!! 3 måneder – det er vist ikke sket før:-)

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.