klar til sommeren
Sandgaarden og haven

Her går det også godt!

Her går det også godt! Vi lever ligesom lidt i vores egen lille boble herude i vores lille landsby. Hverdagen går med blandet arbejde og haveliv og det er skønt. Vi stornyder simpelthen at være hjemme på Sandgaarden hele foråret i år. Selvom Corona er en kælling, så passer det især mig rigtigt godt at prøve at have et helt forår herhjemme.

Vi passer godt på vores forældre

Vi har også begge vore forældre at passe på og et par gange om ugen køber vi ind for dem og bringer varerne til døren, ikke længere. De er alle 80-årige og derfor skal vi passe ekstra godt på dem. Men jeg har simpelthen så ondt af dem. De kan jo ikke bevæge sig nogen steder hen uden risiko for smitte. De kan gå ture hver dag, bevares ja, men alt det sociale de normalt har, er væk.

Vi forsøger på bedste vis at tage os tid til at sludre med dem i døre, når der afleveres varer og hvis vejret er fint og lunt, kan vi sidde udenfor og få en snak. Men det er overhovedet ikke det samme, når man ikke må give et kram eller et kærligt klap på armen. Hvor er det dog svært det her! Jeg håber virkeligt at dumme Corona snart trækker sig og forsvinder….

Børn og børnebørn

Børn og børnebørn ser vi af og til. De bager muffins til os og afleverer på gårdspladsen eller kommer med påske-overraskelser eller bare et dejligt besøg.

Vi har jo den kæmpestore have med høns og el-bil og mange andre aktiviteter, som de små elsker at komme ud og hygge med. Og alt foregår bare udendøre og det virker fint. Men jeg glæder mig til vi kan mødes igen, mere end 10 personer. Så holder vi en ‘Efter-Corona-havefest’ for hele familien. Det bliver helt fantastisk med lys i træerne, bål og langborde med dejligt sommermad (hvis altså vi får lov i sommer)…

Haven på Sandgaarden

Efterhånden har vi den mest veltrimmede have nord for alperne. Vi er derude dagen lang og finder hele tiden på nye små og tore projekter, som skal laves. Det er bare SÅ dejligt, at have den her tid til at komme i hjørnerne med det hele. Det er fantastisk at være med i hele forårs processen og se anemonerne titte frem, at se spireahækken knoppes og springe ud, at se urtehaven begynde at få liv og se mine høns ‘lege’ ude hele dagen og allerede nu tage sandbad på grund af solen. Jeg elsker det her liv på Sandgaarden, trods Corona og afsavn. For jeg ved, at vi inden længe får vores liv tilbage som før, måske med et par små justeringer. Men det er måske meget godt at få justeret lidt på f.eks. hygiejne og måden man gebærder sig på i det offentlige rum.

Fødselsdag i karantæne

Men vi har været karantæneramt har jeg jo ‘fejret’ min fødselsdag OG min ældste datters. Vi har jo samme fødselsdag, os to, så derfor var der også to flag på bordet den 4. april. Jeg kunne jo ikke have gæster eller noget, men Rene var bare så god. Han sørgede for at hente morgenbrød hos min favoritbager og der blev åbnet Champagne til mimosa fra morgenstunden.

Jeg fik vildt mange buketter bragt til døren og det varmede SÅ meget, når nu jeg ikke kunne have gæster. Jeg er jo den vildeste blomster elsker og alle ved, hvordan de kan glæde mig. Jeg bliver simpelthen så rørt, når jeg får blomster og når de så oven i købet er så über-smukke som dem jeg fik den 4. april, så smelter jeg bare helt.

Lige til i dag har jeg kunnet nyde dem allesammen. Men nu er de ved at være trætte og må lade livet en efter en, så derfor købt jeg lidt erstatning i dag, da vi var på planteskolen. Jeg er bare nødt til at have friske blomster i huset, altid. Kan simpelthen ikke klare, når alle vaser er tomme og heldigvis har Rene det på samme måde. Så det er let at regne ud, at vi er gode kunder på vores lokale planteskole, Haveoasen.

Nye projekter

Jubii!! Nu kommer budet fra Haveoasen med de to nye træer, vi købte til de store krukker ved gavlen af huset. Spændende, hvordn det kommer til at se ud, ihhhh, jeg glæder mig til at plant dem. Det bliver nok til et indlæg her på bloggen senere, om de forskellige nye små projekter, vi har sat i gang i haven i år, indtil nu.

Ja, her går det også godt!

God weekend til alle ?

4 Comments

 • Madame

  Jeg siger lige som Janet, at det er dejligt med en have i denne tid. Men der er så meget, vi alle er afskåret fra, og som vi må indhente, når vi får lov.

 • Janet/Livsmoden

  Vi med hus og have er heldige i disse tider.
  Jeg tilbringer ligeledes al min tid ude på matriklen – eller går ture med hunden. Så kommer man lidt hjemmefra.
  Vi har både en rund fødselsdag og et sølvbryllup lige om lidt. Det bliver to meget små arrangementer, med blot gemalen og mig selv til at skåle og danse, men det kan ikke være anderledes.
  Som du skriver, må vi holde nogle store fester, når normaltid igen.

  Kh fra Janet

  • Tina

   Uhh, det er synd for jer, at I ikke kan fejre jeres mærkedage som I gerne vil, men to kan sagtens have en fest;-)
   God søndag!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.