Bobos dagbog

Skibshundens dagbog – 24.

Skibshundens dagbog – 24. Det er ikke så tit jeg skriver herinde på min mors blog. Det er vist fordi, jeg har virkeligt travlt med andre ting.

Dyret

Jeg har f.eks. mit ‘Dyr’, som jeg næsten altid har med mig (lidt som de små børn har en sut med sig overalt). ‘Dyret’ kan jo ikke selv gå og komme omkring, så det er vigtigt, at jeg husker at vise det rundt.

I vores have bor der også 7 høns og dem passer jeg på. Det vil sige, at jeg går mine runder i haven flere gange om dagen og der tjekker jeg lige, om de har det godt.

Der er også en sød nabo-hundepige, Lady, som besøger mig tit og det tager jo også noget af min tid – damer, I ved;-)

Sovesteder

Så går der faktisk også virkeligt meget tid med at sove! Jeg elsker nemlig at sove forskellige steder hver dag. Mine yndlings steder for tiden er ovenpå sengetæppet i min mor og fars soveværelse eller i deres nye sofa eller, det allerbedste sted, ovenpå min fars jakke i walk-in’et.

Men hvad sker der ellers i mit lille liv? Jeg går såmænd bare og hygger mig og holder øje… Her på Sandgaarden er der meget at holde øje med og det skal gøres ordentligt, ikke?

Maskiner i haven

I den seneste tid har jeg ikke fået lov til at gå så meget rundt ude i haven alene, fordi min mor og far har haft nogle store maskiner til at køre rundt i haven hele dagen lang. De var så bekymrede for om jeg blev kørt ned, fordi jeg er ret lille og svær at se, når man kommer kørende på en stor maskine.

Vi rejser snart igen…

Nåååhh ja, lige for tiden venter jeg på, at vi skal pakke til vores rejse til Spanien. Der kan jeg godt lide at være nede. Der er dejligt vamt hver dag og så er der sådan et godt holde-øje-sted på vores terrasse.

Jeg skal nok skrive snart igen – det lover jeg – måske nede fra Spanien, så…

Ha’ det godt indtil næste gang!

mig på udkig!
store, farlige maskiner
mig og min mor i lufthavnen
mit bedste holde-øje-sted i spanien

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.