Livsstil

Gårdbutik – jeg kender et sted!

IKKE sponsoreret indlæg

Gårdbutik – jeg kender et sted! Et rigtigt super fint sted. Det hedder Vestergaard Hereford og ja, der sælger de kød fra Hereford kvæg.

Ikke stuerent..

I disse er CO2-tider er det måske næsten ikke stuerent, at tale om kød. Men det er jeg sådan set fløjtende ligeglad med. Vi har jo alle brug for at spise hver eneste dag. Maden skal komme et sted fra og jeg tænker næppe at der er bønner nok i verden, hvis vi alle blev vegetarer over en nat.

Så vi spiser kød! Sørme ja, og vi kan li’ det! Især rigtigt godt kød fra dyr, som har haft det godt og som er behandlet med respekt. Sådan er det hos Vestergaard og derfor er vi fan.

Jeg er så også bare nødt til at sige, at en bøf ikke bare er en bøf, vel? De her bøffer fra det her sted, de smager bare 100 gange bedre end noget vi har smagt før.

Kræsne kødspisere

Vi er ret kræsne med, hvad vi spiser og køber altid det bedste og vi er ikke nærige når det kommer til vores mad, så vi har prøvet det meste indenfor godt kød. Derfor skal I bare tage mit ord for, at det man køber på Vestergaard er SUPER 🙂

Udvalget spænder fra lækre bøffer over culotter til virkeligt velsmagende oksepølser og meget mere og alt fra deres egen kreaturer.

Mere end kød

I gårdbutikken, som indtil videre har åbent om fredagen, sælger de også honning og andre skønne ting til køkkenet. Vi købte selvfølgelig lidt forskelligt sjovt med hjem, som I kan se på billederne. Hvem kan leve uden de fine, finurlige skilte?;-)

Nu leder jeg efter en gårdbutik, som sælger grøntsager, gerne økologisk, så hvis nogen kender nogle dejlige steder her omkring, så giv lige lyd, ik’?

– og det gør vi så…
et lille udvalg:-)
måtte ha’ det…
rene’s skilt

2 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.