Bobos dagbog

Skibshunden- nu med GPS

Skibshunden– nu med GPS og hvorfor så det?

Landsbyliv for hunde

Jamen, jo, altså – vi bor jo på landet, i en lille bitte landsby. Her har de fleste en eller flere hunde og nogle af dem, løber frit rundt og ‘besøger’ hinanden på dagligt basis.

Det er faktisk helt ok med mig og super hyggeligt, men vores lille hund, Bobo, er lige liiiddt for lille til den slags ting. Han vejer jo kun 1,9 kg og selvom han selv mener, at han er på størrelse med en Grand Danois, så er vi jo nødt til at passe lidt ekstra godt på ham.

Vi bor desuden 3,5 meter fra landevejen, som går igennem byen og der kører altså nogle giga lastbiler dagligt plus landbrugsmaskiner og selvfølgelig biler.

Bobo har altid været vant til at gå løs, dvs. ikke gå ret ofte i snor. Da vi flyttede herud,fik han også lov at gå frit rundt på vores grund. Vi har en tønde land, så der er rigeligt med plads. Han kan slet ikke nå rundt og snuse til det hele hver dag. Han har selv lavet en rute, som han løber hver gang han er udenfor.

Når ruten knækker

Den der rute, den er ret fast for ham, MEN – engang imellem knækker filmen sgu for ham og så glemmer han ruten. I stedet for kommer han til at gå ud på den ‘farlige’ side af huset. Ud til landvejen!

Sidste gang han gjorde det, er ikke ret længe siden. Jeg sad ved min pc og arbejdede. Pludselig ser jeg en lille Yorkie, som ligner Bobo helt vildt og jeg kigger lige en ekstra gang.

SHIIIITTT!!!! Det ER Bobo, som går rundt ude midt påvejen, dælme!! Kæft, hvor løb jeg stærkt!!!!!!

Han blev kaldt til orden og var slet ikke i tvtvl om, at han havde gjort noget skidt og så var mor ellers vred – i lang tid, i flere dage…

GPS til hunde

Ved et mega tilfælde faldt jeg så et par dage efter, over en GPS til hunde! Firmaet hedder Tractive og jeg købte min via smartdog.dk.

YES!! Det er eddermame smart. Man sætter et virtuelt hegn op på sin grund via sin iPhone, clipser den lille gps-sender fast på halsbåndt eller selen. Så kan man se sin hunds rute rundt i haven eller skoven, eller hvor man nu er henne.

Så snart han overskrider grænsen, får man en alarm og kan så lige nå at hapse den lille bandit inden han kommer i uføre;-)

Det er bare den smarteste dims, jeg har købt i lang tid!

live
tractive gps sender

2 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.