Rejser

En dag på Middelhavet…

En dag på Middelhavet…I det allerbedste selskab og i det allerfineste vejr. Nøj, hvor vi nød dagen og det er bestemt ikke sidste gang vi laver sådan en tur.

Foorberedelse til foredrag

I skal altså lige se billeder fra den fede dag på Middelhavet, selvom jeg for tiden er lidt engageret i det foredrag som jeg skal holde om et par uger og derfor skriver og skriver et andet sted end her på bloggen….

Nåja, og så er der jo altid de andre opgaver, som skal klares. I ved, det der ‘rigtige’ arbejde jeg også har;-) Uhhh, nogle gange er det sgu lidt tilovers, det der arbejde, for der er så meget jeg skal nå i det her liv.

Hvordan har I det med jeres arbejde?? Fylder det for meget eller lige tilpas i jeres liv?

Turen med katamaranen

Men tilbage til Middelhavet….Vi bestilte katamaranen nede i havnen, som ligger lige nedenfor, hvor vi bor på Bjerget bag Algarrobo. Den der katamaran har vi før sejlet med, bare Rene og jeg (se billede nederst) og det var også en allerskønneste tur, så derfor turde vi godt igen.

Puerto Caleta de Velez er jo ‘vores’ havn, hvor vi har haft Santa Lucia liggende i to år. Men hun er jo solgt nu, hvilket hele tiden var planen, så vores trang til at være på havet må dulmes med nogle anderledes sejlture fremadrettet.

Skal vi så ikke sejle mere, altså, selv? Joooooo, det skal vi i hver tilfælde, men det kommer der nok et separat indlæg om senere;-)

Tilbage til den dag på Middelhavet, som vi havde for 14 dage siden.

Vi var jo i Spanien i 3 uger i denne omgang og vi havde gæster ad et par omgange. Først Rene’s mor, som fløj sammen med os derned og var der i 9 dage. Derefter hvde vi lige nogle dage alene, inden vi fik besøg af de allersødeste venner, som havde været inde i Malaga nogle dage inden de kom ud til os.

Gæster

Nu var det første gang de var på besøg dernede og vi ville så gerne vise dem, alt vi selv holder mest af i vores område. Derfor skulle vi selvfølgelig også sejle. Vores gæster er selv sejlere i Danmark, så det var lidt spændende hvad de synes om at sejle på Middelhavet.

Sammen med dem inviterede vi også et andet hold skønne venner, så vi var 6 personer på turen og hold nu op, en lækker dag det blev. Der var champagne i rigeige mngder og vejret var perfet og vandet var stadig 25 grader varmt.

Der blev lavet paella til os ombord og inden frokosten sprang vi i vandet fra båden og havde i det hele taget en fest ombord – og i vandet! Det er helt sikkert ikke sidste gang vi prøver det.

Nå, foredraget kalder, så tilbage til skriveriet – dejlig aften til jer allesammen!!

katamarantur

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.