Spanien

Hvor er jeg henne lige nu?

Hvor er jeg henne lige nu?

Lige nu er jeg i Spanien….En blanding af arbejde og fritid, præcis som hjemme i Danmark – og så min efterhånden meget vigtige træning selvfølgelig. Vi fløj herned for 3 uger siden og har nu haft en travl tid med meget køren rundt efter dit og dat, men også skøn sol og varme lige indtil forleden, hvor det blev overskyet og så kom regnen bare om natten. Så var her gråvejr et øjeblik og vi havde nogle lidt stille dage på kontoret. Gråvejrsdage er også lidt hyggedage, så forleden tog vi ned til Torre del Mar, sidst på dagen for at finde et nyt sted at spise. Her er virkeligt mange restauranter og virkeligt også mange dårlige af slagsen, så vi tog lige en spadseretur, var lidt kritiske i vores valg og endte op med at finde en skøn italiensk ristorante, La Bella Torino, som vi sagtens kan anbefale, hvis nogen skulle komme forbi.

Mens vi spiste kom der sørme lige et bryllupsoptog kørende forbi restauranten med hornene i bund, super hyggeligt og man bliver jo helt glad og lykkelig på deres vegne. Jeg er helt pjattet med spaniernes måde at feste på. De går bare all-in med det flotteste tøj og blomster allevegne, dejligt mad og musik og så kan de klare sådan nogle fester uden at rage rundt i fuldskab, men derimod med værdighed.

Selvfølgelig har vi været i Nerja, allerede tre gange♥ Den første aften var det fuldmåne og det var storslået at gå der på Balkonen og se månen spejle sig i havet. Jeg er nærmest lykkelig når vi er derinde…

Mange spørger hvorfor vi ikke har hus i Nerja, når nu jeg er å tosset med det sted. Det har sandelig også været oppe og vende, men jeg er bange for, at hvis vi bor der hele tiden, så kan det let gå ‘hverdag’ i det og så glemmer vi måske pludselig ikke mere værdsættet alt det smukke og dejlige ved byen. Jeg elsker den lille køretur  dertil og at vi bor mere stille og roligt heroppe på bjerget.

Lille Bobo er jo med som altid og han stornyder varmen og at han ikke bliver våd om poterne, når han skal på luftetur (lige på nær et par dage). Han har sine faste rutiner hernede, nøjagtig som derhjemme og man kan efterhånden stille klokken efter han, når han kommer og kræver aftentur kl. 21.30:-)

I morgen går turen hjem til Sandgaarden igen – MEN kun et par uger, for så smutter vi herned igen;-)

Hvor er jeg henne lige nu?
skibshunden holder øje
Hvor er jeg henne lige nu?
la bella torino
Hvor er jeg henne lige nu?
røgt kalve carpaccio – lækkert
Hvor er jeg henne lige nu?
muslinger
Hvor er jeg henne lige nu?
søde ting på væggene i la bella torino

gråvejrsdag på bjerget 4 stjernet hotel – anede ikke det fandtes lige her hvad ligger der bag cypresserne?

Hvor er jeg henne lige nu?
smukke måne
Hvor er jeg henne lige nu?
efter en lang rejsedag

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.