Livsstil

Mens jeg var hjemmegående…

Mens jeg var hjemmegående...
y n g s t e

Mens jeg var hjemmegående…havde vi ud over tre børn også for det meste tre hunde, katte, papegøjer og undulater, får, marsvin, akvariefisk, slørhaler etc…..Jesus! Når jeg tænker til bage på hele menageriet, så kan jeg sgu godt forstå at husets herre først fandt hjem sent hver dag, for der var ikke meget ro efter en lang arbejdsdag, når han kom hjem. Der var jo altid et barn, som skulle køres eller hentes eller dyr som skulle fodres, børn som skulle have smurt fornuftige madpakker og så alt det andet i et livligt hjem:-)

Jeg klarede godt nok det meste selv, men selv en supermom kan jo kun være E T sted ad gangen, så han måtte af og til træde til med en hjælpende hånd, især på rideskolen som var hans ting. Resten klarede jeg bare uden ret meget hjælp – jeg har prøvet au pair (ung pige i huset) men det var ingen succes, for hun sad mere på sin flade og skrev sms’er og talte med veninder i telefon end hun tjente sin løn, så det fik hurtigt en ende med det…

Det var nu heller ingen straf for mig at være mest alene om det hele, for jeg elskede forskelligheden i dagene og at være så meget sammen med min børn, at jeg nu kan sige at jeg overhovedet ikke skylder noget på den konto. Tænker at hvis man regner ud hvor mange timer om dagen vi var sammen, så bliver det svært for noget at stikke, for vi var bare  A L T I D sammen om alt, os fire tøser:-) Jeg elskede simpelthen mit liv som hjemme’løbende’ hustru og mor og fandt hele tiden på nyt vi skulle lave og andre måder at gøre tingene på og vi hyggede os hver eneste dag i alle de år…

Da Yngstebarnet var omkring 5 år besluttede vi at flytte på ‘landet’, dv. vi flyttede ud til udkanten af Herning, på en gård hvor vi kunne have hestene hjemme og kort efter voksede bestanden betragteligt og snart havde vi stalden fyldt. Det var tider og det synes pigerne bestemt også, for de havde en kæmpe frihed og kunne gøre så mange ting som deres jævnaldrende og klassekammerater aldrig fik mulighed for, så jo, de var priviligerede, vi var priviligerede også dengang:-)

Men alting har en ende og en dag blev det for meget og for stort for os og vi ændrede kurs og blev byboere igen de næste 10 år….

Mens jeg var hjemmegående...
æ l d s t e
Mens jeg var hjemmegående...
m e l l e m s t e

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.