Spanien

Nerja versus Positano

Nerja versus Positano
smukhed i nerja

Nerja versus Positano – nu vil jeg lige fortælle noget lidt pudsigt!

I mit tidligere liv, altså der hvor jeg var gift med mine døtres far, rejste vi en del i Italien, mere præcist Amalfikysten og efter som årene gik, havde jeg fået Italien på hjernen. Alt skulle helst være italiensk, både maden og tøjet og jeg rejste helst ikke andre steder end i Italien, hvs jeg selv kunne bestemme…Jeg forelskede mig dengang hovedkuls i Positano – den lodrette by, hvor mange forelskede er blevet gift gennem tiden og hvor man altid søger tilbage til hvis man EN gang har været der.

Men, men, men, som det heldigvis engang imellem går her i livet, kan man jo blive omvendt og det er jeg så blevet. Ikke at jeg ikke kan lide Italien, men jeg har bare fundet et sted, som jeg ligeså godt kan lide og som tilfældigvis er lige i nærheden af vores hus i Spanien.

Det er Nerja jeg taler om! Smukke, smukke Nerja med de mange små, fine butikker og tavernaer og gallerier og alt det andet fine og idylliske og ikke mindst romantiske, som man kan finde der. Når vi er i Spanien holder vi (vist især mig) virkeligt meget af at køre til Nerja (19 km fra vores hus) og gå tur, shoppe og spise. Der er skønt og livligt på den der rolige og afslappede måde, som der også er i eksempelvis Positano på Amalfikysten i Italien.

Jeg har rejst i mange lande efterhånden, men de to steder jeg skriver om her i indlægget, har mere end andre steder, talt til mig og tiltrukket mig igen og igen med deres smukhed. Jeg synes det er pudsigt, at man kan være SÅ pjattet med et bestemt sted i årevis og være stensikker på at intet overgår stedet i skønhed og hygge og så oplever man et andet lige så smukt og skønt sted og falder også pladask for det sted. Det er ret vidunderligt at have fået muligheden for at se de smukke steder og jeg føler mig utroligt priviligeret og husker at værdsætte det hver eneste gang, jeg kører ind over bygrænsen til mit Nerja

Nerja versus Positano
nerja når det er bedst
Nerja versus Positano
den lodrette by – positano
Nerja versus Positano
europa balkonen set fra vandet – nerja
Nerja versus Positano
jeg kan stadig mærke duften af citroner i positano
Nerja versus Positano
– og duften af nerja
Nerja versus Positano
positano er romantik
Nerja versus Positano
jeg elsker nerja – og min vidunderlige kæreste
Nerja versus Positano
udsigten der drager
Nerja versus Positano
storhed for enden af Balcon de Europe
Nerja versus Positano
som en kulisse – nerja
Nerja versus Positano
nerja – mit sted
Nerja versus Positano
solen daler i nerja

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.