Rejser

Frigiliana – smukkeste sted ever….

Frigiliana - smukkeste sted ever....
S I K K E E N U D S I G T

Frigiliana – smukkeste sted ever….

Indtil jeg var med Rene nede og besøge sit smukke sted i det sydlige Spanien har jeg altid sværmet for Italien og Amalfikysten og har ment at det var det smukkeste sted i verden;-)

Nu har jeg set et nyt smukkeste sted i verden, nemlig Frigiliana! Og det er uden sidestykke, helt igennem smukt, idyllisk, charmerende og hypnotisk…Det er en historisk by med fortællinger tilbage til Maurernes, rigtigt spændende at læse og høre om og jeg kan virkelig anbefale et besøg i byen, hvis man er på de kanter:-)

Frigiliana - smukkeste sted ever....
F A R V E R O V E R A L T
Frigiliana - smukkeste sted ever....
B L I V E R A L D R I G T R Æ T A F D E T T E
Frigiliana - smukkeste sted ever....
F L O T V E J B E L Æ G N I N G
Frigiliana - smukkeste sted ever....
S O U V E N I R S
Frigiliana - smukkeste sted ever....
K Ø B M A N D E N

Og vi gik og vi gik og vi gik – op og ned af smalle små gader og stier og jeg tog billeder som var jeg besat;-)!

Frigiliana - smukkeste sted ever....
V I G I K O G G I K O G G I K…….
Frigiliana - smukkeste sted ever....
A L T E R A U T E N T I S K

IMG_2882

Og efter turen rundt i byen viste Rene vej til den mest fantastiske restaurant, med den smukkeste udsigt ever…

Frigiliana - smukkeste sted ever....
O S H U N
Frigiliana - smukkeste sted ever....
M A L E R I S K
Frigiliana - smukkeste sted ever....
Å N D E L Ø S
Frigiliana - smukkeste sted ever....
C O F F E E M E D I T E R R E N E A N

Vi fik verdens bedste kaffe med kardemomme og andet godt i – stærkt vanedannende:-) Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg mere skal skrive, for billederne taler jo klart for sig selv eller hvad tænker du?

Altså jeg ved ikke med dig, men man kan da ikke være i dårligt humør, når man bor sådan et sted, vel??

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.