seerup Herning
Livsstil

Seerup Optics – ny brillepusher in town

Reklame / Seerup Optiks – ny brillepusher in town – eller, helt nye er Seerup Optics ikke i Herning. De har faktisk været her i et par år og er netop flyttet ind i nye, kendte lokaler midt på gågaden. Det er kun for mig, at det er en ny butik. Jeg har jo de sidste par år haft et abonnement hos en anden optiker. Derfor har jeg ikke kigget mig omkring og set hele udbuddet af dygtige optikere i vores by.

hvorfor skifte brillepusher?

Altså, jeg var faktisk godt tilfreds med min tidligere optiker, men trængte til lidt fornyelse hvad angår brands. Du ved, når man bliver vant til noget, så kan man godt køre lidt træt i, at det er de samme brands hele tiden. Når man så, som jeg, altid kigger efter flotte briller på andre, så fornemmede jeg, at det var tid til et skifte brille-pusher.

Helt tilfældigt taler jeg med en kær veninde om briller (hun er typen, der ALTID har de smarteste briller og alt klæder hende bare). Hun fortæller så om Seerup Optics og om at de har to butikker. En i Kolding og en i Herning, min hjemby i Danmark! Som jeg jo er, så skyndte jeg mig, at google firmaet og kunne med det samme se, at dér skulle jeg bare hen.

De lækreste brands

HOLD NU OP – sikke flotte og cool briller! Jeg blev et kort øjeblik lige helt i tvivl om, hvad jeg ledte efter. Men efter et par prøvninger, faldt jeg for to par briller, som jeg føler både giver lidt kant og er mega flotte. Det ene par er mørkeblå! Virkelig blå! Det andet par mere neutrale, men også i en flot farve, som mere kan gå til det meste tøj. Fotos følger nederst i indlægget!

Og ikke nok med at jeg fandt nogle skønne briller. Rene var jo også med og han faldt også pladask for de lækre brands, som Seerup Optics har her i Herning. Han gik såmænd derfra med to par briller også. Vi var ikke til at styre derinde og det endte da også med at vi efter et par timer var helt opdaterede og top tunede indenfor briller.

Til slut fandt jeg også et par solbriller fra Dior (se fotos herunder), som er så megaflotte, at jeg næsten ikke kan få øjnene fra dem, når de bare ligger på bordet. Indlægget er mærket reklame, da den flotte brille-kæde er en gave fra Seerup. Tak!

De fedeste brillemærker til børn

Til jer, som har børn, som bærer briller, så har de altså de fedeste briller til børn. Sikke nogle smarte nogen. Hvis jeg havde små børn, som skulle have nye bruger, ville jeg helt sikkert gå derind. Det er da bare sjovere at gå med briller, når de ser cool og seje ud, ikke?

Jeg er også bare lige nødt til at kaste kæmpe meget ros deres vej. Det er bare de sødeste mennesker, som arbejder hos Seerup i Herning. Super hjælpsomme, ikke pressende, behagelige at samarbejde med. Ovne hatten så er de SÅ opmærksomme på, at man som kunde ikke kommer afsted med nogle briller, som ikke passer til en. De prøver hellere en gang for meget end en gang for lidt på. Tjekker styrken ekstra inden de sætter igang. Virkeligt professionelt sted at købe briller.

Et par dage efter at vi havde hentet vores briller, fik en en sød besked fra dem. De ville bare lige høre om vi var tilfredse og om brillerne sad, som de skulle. Vi skulle endelig bare komme ind i butikken, hvis der er det mindste, vi er i tvivl om.

Nu har jeg så bestemt, at jeg lige kigger forbi derinde en af dagene, bare lige for at få tilrettet mine briller og så også lige snuse lidt rundt. Der kan o være kommet nyt til siden sidst, ik’?

Seerup Optics – ny brillepusher in town og det er bare stedet at gå hen, hvis du trænger til nye brands eller lidt luftforandring. I ved, man kommer jo til at få et ret tæt forhold til sin optiker – lidt ligesom sin tandlæge, synes jeg. Derfor er det også så vigtigt, at man har det trygt og godt hos dem. Det har jeg. Det har vi begge to.

så fint fra studio belle soeur
lækre detaljer
balmain
altid friske buketter
SÅ fine...
seerup
Så flot interiør
fine detaljer
cool

Godnat fra mig og tak fordi du læste med!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.