Livsstil

De 5 første livsmål – lidt uddybende forklaring…

De 5 første livsmål - lidt uddybende forklaring...
E L S K E R P E T E R P L Y S!

De 5 første livsmål – lidt uddybende forklaring…Jeg har som nævnt i et tidligere indlæg her, sat mig 20 livsmål her i en sen alder – men bedre sent end aldrig, ikke? Tidligere i livet har det aldrig været nødvendigt for mig at at sætte mål op for mig selv og det er heller ikke fordi det er et must, for livet går jo ligesom bare afsted om jeg vil med eller ej;-)

Jeg synes bare, at det kunne være lidt sjovt og så var det jo også samtidigt et reality tjek på, om jeg får nok ud af livet, om jeg går glip af noget, skal ændre på noget eller går den helt forkerte vej i forhold til mine drømme og visioner og nogle gange er det bare godt at få ting ned på ‘papir’, so to speak:-) Her kommer lidt uddybende om de 5 første punkter…

♥MormorMedStiletter bliver en succes og en business, som jeg kan leve af resten af mit arbejdsliv!

  • Jeg har blogget i 5 år lige i disse dage og fra dag 1 har jeg drømt om at kunne leve af bloggeriet. Det er bare aldrig lykkes for mig, for der kom hele tiden liiiige noget i vejen (måske var det bare mig selv der kom i vejen;-)). Men jeg giver ikke op og det bliver stort den dag jeg (i min relativt høje alder) kan læne mig tilbage og sige – I DID IT, GODDAMMIT!!!

♥Rene og jeg har valgt at blive gamle sammen og støtte og have omsorg for hinanden og altid huske at glæde hinanden hver dag.

  • Vi har jo mødt hinanden i en sen alder og har lovet hinanden at være der for hinanden resten af den tid vi er her på jorden – og så er det faktisk også ret bøvlet at skulle starte forfra endnu engang er vi enige om;-)

♥Se vores 5 børn leve et voksent liv fyldt med glæde hver dag.

  • For mig er det en stor fornøjelse og drøm, at vide at vores tilsammen 5 voksne børn har det godt og lever det liv, de har valgt og er afbalancerede i det. Selvfølgelig er der ups and downs, som hos alle mennesker, men så er vi her og kan komme med råd og trøst.

♥Skabe det/de hjem jeg drømmer om i et liv jeg ikke har lyst til at holde ferie fra.

  • Jeg har altid elsket at bo hyggeligt og lækkert og gerne i smukke omgivelser. Den drøm deler Rene og jeg og derfor har vi nu huset i Spanien, som vi er i gang med at indrette, så det passer helt perfekt i vores smag, for vi regner med at vi i de år som kommer, vil være dernede rigtigt meget og så skal det hele bare være som vi drømmer om. Her hjemme i Danmark har vi en lidt midlertidig base, men i løbet af de næste par år, planlægger vi noget mere permanent, som vi kan have resten af livet forhåbentligt og hvor vi kan lukke døren bag os og rejse afsted uden at få dårlig samvittighed. Vi er snart i mål;-)

♥Vedblive at have et rejseliv, som jeg har nu, med smårejser til nære destinationer og så indimellem en længerevarende rejse til et mere eksotisk sted.

  • Jeg har jo for mange år siden fået smag for rejselivets glæder og er jo så sindssyg priviligeret, at jeg har rejst over store dele af verden, ja, også boet i et par år på det afrikanske kontinent. Jeg er så heldig at have verdens aller bedste rejsepartner i Rene – han er lige så vild med det som jeg og vi hygger max, når vi er afsted. Noget af det bedste ved at rejse ud er jo rent faktisk at komme hjem igen!! Jeg elsker mig land, og det får jeg altid bekræfte, når jeg lander i lufthavnen med dansk grund under fødderne igen efter en rejse – kort eller lang – Danmark er bare hvor jeg hører til. 

Fortsættelse følger…Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.