Livsstil

Foredrag igen efter mange års pause

FOREDRAG

Foredrag igen efter mange års pause – det bliver vildt sjovt, er jeg sikker på. Jeg har i hvert tilfælde en god mavefornemmelse, og meget at fortælle om.

Jeg har gjort det før

Det er jo ikke fremmed for mig, at holde oplæg eller foredrag og det bliver kanon at komme igang igen efter næsten 20 år!

Som den opmærksomme læse jo nok har bemærket, var jeg nemlig for tusinde år siden, medstifter af et foredrags team. Vi rejste Midtjylland tyndt og fortalte om det, at have et barn med nogle helt særlige behov og udfordringer her i livet.

Det var rasende vigtigt på den tid, da diagnoserne var nye og ukendte for de fleste. Der var virkelig behov for at nogen turde øse ud af erfaringerne. Det gjorde jeg og 3 andre mødre. Plus en sygeplejerske med de helt rigtige professionelle erfaringer på området.

Det gav mig en helt vild erfaring i at stille mig op foran en forsamling og tale om noget, som ligger mig på hjerte. Nu er vi heligvis langt længere med den side af sagerne og de fordrag, som jeg skal igang med nu handler om mig selv!! Mig selv, sagde hun!!

På opfordring

Det er faktisk en opfordring jeg har fået fra en flok skjønne kvinder, som har læst om mig i avisen i artiklen her og som så tænkte, at jeg nok trængte til at komme ud og fortælle lidt mere i dybden om bloggen her og mit noget skøre liv, til tider;-)

Jeg glæder mig og går ydmg til opgaven, men har allerede et laaaangt manus, som skal tilrettes. Håber jeg kan rundt om det hele – ellers må de jo booke mig til del 2 senere;-)

den er levende…
vi er sejlere

3 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.