Livsstil

Dagen derpå

cheetah og jeg bond’er dengang i afrika

Dagen derpå – er dagen efter, at jeg i aftes holdt mit første foredrag i mere end 20 år. I dag bliver der evalueret. Hvad gik godt og hvad gik mindre godt?

Hvordan gik det så?

Alt i alt gik det godt. Det gik faktisk, som jeg havde håbet på og som jeg forventede. Det eneste, som overraskede mig, var mit publikums spørgelyst efter foredraget…Men det er vel et tegn på, at de syntes om det, de hørte??

Der var mange spørgere på banen og med mange forkellige spørgsmål. Det var gode spørgsmål allesammen og jeg synes, at de fortjener en uddybelse her på bloggen også. De er virkeligt relevante for alle, som blogger og ikke mindst for vores læsere.

Derfor får I nu herunder et lille udpluk og så mine svar…

Hvorfor skal jeg læse din blog?

#Hvorfor skal jeg gå ind og læse på din blog? Det skal du, hvis du er nysgerrig på hvad det er jeg går og laver i mit liv. Det skal du hvis du synes det er sjovt, interessant, spændende at følge med i andres liv på nært hold. Det skal du, hvis du er interesseret i at lære et menneske t kende, som elsker livet og som næsten altid ser det gode i alting. Måske kan du få ny inspiration ved at læse med, man ved det ikke.

Men prøv det dog!!

Hvad får jeg ud af det?

#Hvad får jeg ud af at følge dig? Hvis du følger mig, får du mine meget ærlige indlæg at læse. Du får indblik i mit liv, som heldigvis for det meste er et godt liv. Du får måske også et godt grin engang imellem, for jeg er ikke altid lige seriøs;-)

Hvad tjener du?

#Hvad tjener du på at blogge? Hmmm, ingenting, so to speak. Fordi, jeg ikke har prioriteret det højt indtil videre. Meeennn, jeg pønser stadig på at komme til at kunne leve af det en dag.

Hvor meget tid bruger du på at blogge?

#Hvor meget tid bruger du? I gennemsnit bruger jeg p.t. 2 timer dagligt, hvilket er aaaaalt for lidt, hvis jeg skal kunne leve af det. Men jeg har simpelthen ikke haft mere tid at bruge på det i en længere periode.

Da jeg først startede brugte jeg hele dagen, hver dag, hver uge. Men så ramte virkeligheden og der skulle tjenes nogle andre slags penge, så jeg kunne leve;-)

Som mit liv er nu, burde jeg kunne få tid til at blogge meget mere og gerne 5 timer dagligt og også gerne mere end det. Jeg arbejder på sagen, men bliver hele tiden forstyrret af andre projekter i mit liv, som også er vigtige.

Hvad skriver du om?

#Hvad skriver du om? Afrika. Jeg startede jo bloggen, da jeg boede i Afrika og det er stadig indlæg om Botswana og min tid dernede, som giver de fleste læsere her på stedet.

Som tiden er gået er der kommet andre emner til, bl.a. moderskabet og mormorskabet. Jeg har jo nogle (for nogle) markante holdinger til det at være mor (og far) og til mormor-rollen ligeså. De holdninger deler jeg lidt ud sf ind imellem, ganske forsigtigt, da jeg altid kommer i stærk modvind, når jeg gør det.

Da vi jo lever en del af året i vores hus i Spanien, er der naturligvis en del indlæg derfra med tilhørende sol beskinnede fots.

Skibshunden Bobo har sin egen blog på bloggen og hans indlæg er også virkelig populære. Han er bare lidt ustabil med skriveriet. Selvom jeg ofte opfordrer ham, gider han ikke altid skrive om sig selv.

Vores skønne sted, Sandgaarden, får også en del spaltplads her på bloggen. Vi flyttede herud for et par år siden og vi ELSKER at bo her. Jeg fortæller jævnligt om de forandringer vi foretager her på gården og en hel masse om havenm som vi begge holder rigtigt megt af at arbejde i.

Der udover skriver jeg om alt mellem himmel og jord, efterhånden som det rammer mig.

Jamen, som tiden flyver! Jeg er nødt til at stoppe her, for vi skal se en film sammen. Det er ikke noget som sker ret tit, så jeg må hellere være på pletten.

I får lige nogle flere spørgsmål og svar en anden dag, ik’?

Jeg har lavet et galleri af fotos fra nogle af mine tidligere indlæg herunder:

5 Comments

 • venterpaavin

  Blogging er så hyggeligt – vi har heller aldrig tænkt, at leve af det, og har takket nej til flere sponsorater fx 😀 Det skal være lyst der driver værket, og har slet ikke den slags engagement 😀

 • Ingrid Tunheim

  Så gøy at du blei invitert til å holde foredrag. Det er ikke så enkelt å tjene penger på blogg og de som gjør det er unge jenter. I alle fall Norge, og dessuten er de fleste blogger lagt ned og erstattet av Instagram.

  Uansett er det en hyggelig hobby og jeg liker begge deler, Instagram og blogg.

 • www.ingridtunheim.no

  Så gøy at du blei invitert til å holde foredrag. Det er ikke så enkelt å tjene penger på blogg og de som gjør det er unge jenter. I alle fall Norge, og dessuten er de fleste blogger lagt ned og erstattet av Instagram.

  Uansett er det en hyggelig hobby og jeg liker begge deler, Instagram og blogg.

 • www.ingridtunheim.no

  Så spennende at du er invitert til å holde foredrag om blogging. Her i Norge har jeg følelsen av at blogg er utdatert og erstattet av Instagram. Uansett er det et lite fåtall som har klart å tjene penger på blogg og de få som har klart det har vært unge jenter.

  Uansett så er det en hyggelig hobby, synes jeg.

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.