Spanien

Børn på fly – eller hunde?

Børn på fly – eller hunde?

Vi har vist allesammen prøvet det med at komme til at sidde lige ved siden af en børnefamilie på flyveturen. En af den der slags, hvor forældrene ikke rigtigt tør bede sit skrålende yngel om at slappe af og holde mund eller skrue ned for iPad’en. Vi gider jo ikke alle bliver underholdt af Elsa eller et eller andet skydespil. Eller også er barnet så lille, at det intet forstår og det er snart det værste.

Bevares, jeg er udmærket bevidst om, at ikke alle børn elsker at flyve. Nogle børn har endda problemer med ørerne undervejs og det er vældigt synd for dem, synes jeg – og for forældrene. Men jeg har temmeligt svært ved at fatte, hvorfor, HVORFOR de samme forældre bliver ved med at flyve med ungerne, når de tydeligvis ikke kan klare det, altså ungerne…? Kunne vi ikke bare lege, at hvis man er så super uheldig at få sig et barn med øreproblemer eller flyskræk, SÅ BLIVER MAN HJEMME! Punktum! Eller man tager alternative transport muligheder i brug!

Det er simpelthen ikke fair overfor de her 95% af passagererne, som godt kan lide at flyve og som ikke har ondt i ørerne, at vi skal underholdes af en enkelt eller to skrigende unger (og det er ikke engang sikkert det er ørerne, den er gal med!).

Jeg er ikke intolerant

Jeg er ikke intolerant, tværtimod, men det er sgu da påfaldende, at unger må skrige og skråle hele vejen til Spanien, uden af kabinepersonalet siger noget til det. Mens vores lille hund på 1,9 kg som ikke siger en skid hele vejen og bare sover bare og ser sød ud, han skal med djævlens vold og magt proppes ned under sædet og spærres inde under hele rejsen.

Skulle man måske overveje at sende de hylende børn ud i lastrummet eller ned under sæderne, så de var knapt så meget i fokus??!

Jeg har selv været der

Ja, ja, ja, jeg har selv prøvet det og det var bestemt ikke nogen fornøjelse med et øre barn og derfor var det heller ikke en sport vi dyrkede sådan ret ofte og tog gerne lidt Panodil til hjælp på forskud, når vi fløj med pigerne (onde forældre;-)). Set i bakspejlet, burde vi være blevet hjemme og have fundet alternative måder at holde ferie på…

Men det jeg vil sige er egentligt bare, at jeg synes det er en smule tarveligt at min lille artige hundedreng, skal gemmes væk, men alle de skrigende børn gerne må få hele flyets opmærksomhed på godt og ondt.

I må godt blive sure – jeg kan sagtens forsvare mig!

Børn på fly - eller hunde?
lufthavnens helt

2 Comments

 • Tine

  Jeg er en af dem der flyver med børn – men de er også så søde! Til gengæld er jeg drøn allergisk over for hunde så min daglige medicin ville ikke kunne forhindre et allergi udbrud som altid påvirler påvirker min astma. Og det er ikke så sjovt i et fly! Tænker at jeg er bedre beskyttet hvis hunden holdes i tasken så langt fra mig som muligt!)?

  • Tina Nymann

   Jeg har fuld forståelse for at nogle er så uheldige at have allergi overfor hunde og det respekterer vi jo så også, for vores hund er altid under sædet. Men derfor er det stadigvæk pisseirriterende, at langt de fleste med børn ikke har styr på ungerne og derfor generer alle os andre som har betalt ligeså meget for turen.
   Dejligt at dine børn kan opgøre sig som man skal ombord på et fly – så må I gerne flyve sammen med os;-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.