mine afrikanske børn
Afrika - mit eventyr,  Livsstil

Hvad foredrager jeg om?

Hvad foredrager jeg om? Ja, altså, jeg blev jo opfordret til at holde foredrag om mit liv som Mormormedstiletter og som blogger.

Hvorfor foredrag

Det som havde vakt nogens interesse var en artikel i vores lokale avis, Herning Folkeblad.

Nogen ville rigtig gerne have mig ud en aften for at fortælle om, hvordan Mormormedstiletter er opstået, hvor kommer navnet fra og hvor skal bloggen hen…?

Jeg er da enormt smigret over at nogen vil bruge en hel aften, på at lytte tl min fortælling og glæder mig helt vildt – det er jo i næste uge;-)

Det handler bl.a. om hvor navnet kommer fra

Hvad kommer jeg så til at fortælle om…? Jamen, et af emnerne er jo, hvor idden til bloggen kommer fra…?

Hvordan kom ideen til en blog så fra??

Hvorfor blev bloggen født?

I 2011 flyttede jeg til Botswana, som I også kan læse om andre steder her på bloggen.

Det var sindssygt hårdt at sige farvel til alle herhjemme, uden at vide hvornår jeg ville komme til at se mine børn, resten af familien og ikke mindst mit lille barnebarn igen. Men nye eventyr ventede forude og jeg måtte afsted. Måtte prøve det af!

Selvom alt var nyt og spændende i Afrika, savnede jeg min familie for hårdt og vi Skypede næsten dagligt. På et tidspunkt opdagede jeg, med hjælp fra mine piger, at der var noget som hedder FB og jeg fik mig en profil og derefter gik det ellers slag i slag.

Via Facebook læste jeg om at blogge og begyndte at følge med hos nogle af de største bloggere i DK og i udlandet. Inden der var gået ret lang tid, havde jeg startet Mormormedstiletter.dk

I begyndelsen bloggede jeg kun om mit liv i Afrika, for det var også samtidig en dagbog for mig, så de derhjemme i Danmark kunne følge med i mit liv dernede langt væk…

Jeg blev ret grebet af bloggeriet og har helt fra dag 1 ønsket mig, at jeg kunne leve af det. Men det kræver virkeligt ret meget at kunne leve af bloggeriet og hele ens familie og omgangskreds skal være med på ideen.

Jeg arbejder stadig hen imod det mål, men det har åbenbart ikke været min tid – endnu?

Mere om Afrika

Har du fået lyst til at læse mere om min tid i Afrika, så læs f.eks. indlægget HER, HER eller HER.

Har du nu endnu mere lyst til at læse mere, å kan du finde alle indlæg om Afrika under kategorien Afrika – mit eventyr. Rigtig god læselyst!

mig og cheetah

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.