Livsstil

Bloglands smukke og dygtige mennesker

jeg er sgu stadig stolt

Bloglands smukke og dygtige mennesker gør mig så glad hver eneste gang, jeg logger ind hos nogen eller bare gennemlæser mine forskellige feeds:-)

mormormedstiletter er nu 7 år

I de 7 år, jeg har haft min blog www.mormormedstiletter.dk, er der godt nok sket meget i den her branche.

Fra at føle sig på lige fod med de andre bloggere, hvor vi alle var nye i blogland. Til nu at fornemme, at der skal kæmpes om pladserne på en helt anden måde en tidligere. Det er på en gang både sværere og lettere at blive set og få følgere m.m.

Der er kommet andre medier til nu og de gør sådan set tingene lidt lettere på mange måder, men også sværere, fordi mange ikke gider klikke ind på en blog og læse en lang tekst. Det er nemmere bare at tage den i overskrifter og lækre fotos på Instagram;-)

De unge, nye bloggere er SÅ dygtige

Som skrevet, så er jeg totalt på røven over de unge bloggere, som bare begår sig hjemmevant på SoMe, på en måde, som vi ‘gamle’ måtte kæmpe for at lære dengang i gamle dage:-)

Jeg er virkelig imponeret og synes de fortjener så meget succes og ros og medvind. Det er jo en ny verden fuld af dedikerede af business mennesker. Jeg tror vi kun har set toppen af isberget indtil nu:-)

Men heldigvis er der også stadig plads til os ‘gamle’, som f.eks. mig selv eller hende her.

Som f.eks. en mormormedstiletter, som godt vil dele ud af sit liv. Også selvom jeg er kommet i en alder, hvor det egentligt ikke er det, som driver min hverdag.

OG SÅ DOG – lad mig være helt ærlig! Jeg elsker at blogge og gentager som så mange tidligere, at jeg ville ønske, at jeg ikke skulle lave andet hver dag. Så jeg forstår de unge blogger SÅ godt og ønsker dem alle sammen held og lykke i livet og med bloggene og deres andre platforme.

Af hjertet tak, fordi du følger med her hos mig!

One Comment

  • venterpaavin

    Jeg elsker også udviklingen – jeg startede som 15 årig med at blogge alene på det daværende urbanexpress – er 28 idag, blogger på wordpress med min søster og synes stadig det er åndssvagt hyggeligt 😀

    – A

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.