Rejser

For E T år siden!

For E T år siden!
T I L L Y K K E

For E T år siden! Forberedte vi afrejsen til Vietnam for at være med til et meget anderledes bryllup – og nu er det at jeg overhovedet ikke fatter hvor tiden er blevet af??!! For præcist et år siden bestilte vi flybilletter til Vietnam, hvor vi skulle være i knapt en måned. Vi skulle til B R Y L L U P!! Et ægte vietnamesisk bryllup – med deltagelse af både vietnamesere og dansker, da Bruden og Gommen var henholdsvis fra Vietnam og Danmark. Her i indlægget linker jeg til flere af indlægene fra dengang, så I lige kan bliv opdateret på alle vores skønne oplevelser fra turen:-)

Det blev en aldeles ufoglemmelig rejse, hvor vi fik oplevet ikke kun bryllup, men også en del af det smukke, smukke land med de søde og rare og åbne mennesker, som befolkningen i Vietnam er. Vi var første halvdel af turen i området ved Hoi Ann og jeg faldt pladask for den fine, romantiske og historiske by, som minder mig om Skagen🙂 Derefter var vi resten af tiden i Hue, hvor alle bryllupperne blev fejret og det var virkeligt fantastisk og afslappende, selvom vi skulle til bryllup 3-4 gange og i stiveste puds hver gang.

I Hue boede vi på det mest vidunderlige hotel, Ana Mandara, hvor Rene havde lejet en bungalow med anneks til tjenestefolkene…..Fedt (selv om vi ikke havde tjenestefolk;-))!! Mellem festerne slappede vi af med forkælelse og gåture og dejligt mad i fantastiske omgivelser – vi følte os meget priviligerede:-)

Det var en rejse vi A L D R I G glemmer og som vi ofte taler om og drømmer os tilbage til…

For E T år siden!
W E D D I N G C A K E
For E T år siden!
B R U D E P I G E R O G B R U D E N
For E T år siden!
V I B O R G O D T
For E T år siden!
B E A C H B A R H U E
For E T år siden!
C U T E
For E T år siden!
A F S L A P N I N G

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.