Rejser

Smukke, smukke Hoi An og Food Festival

Mere fra smukke, smukke Hoi An.
A L T I D G L A D E

Mere fra smukke, smukke Hoi An.

Når jeg bliver spurgt, hvad der gjorde størst indtryk på mig under vores tur til VIetnam, er jeg lynhurtigt til at sige “Hoi An”. Altså, når man lige ser bort fra den kæmpe store oplevelse det var at få lov at være gæst ved et rigtigt vietnamesisk bryllup. Men Hoi An er bare så fint et sted og minder mig så meget om noget fra en film og et sted som jeg meget gerne vil besøge igen om nogle år, bare for at se om tiden har stået stille, for det er sådan jeg føler det når jeg går rundt i gaderne i byen – at tiden står stille! Både Rene og jeg er meget betagede af byen og stornød bare at gå rundt og kigge ligemeget om det var lyst eller mørkt – men der er smukkest om aftenen i mørket:-)

Mere fra smukke, smukke Hoi An.
I D Y L L I S K
Mere fra smukke, smukke Hoi An.
F O O D F E S T I V A L 2 0 1 6

Lige i de dage, hvor vi var i Hoi An, holdt byen sin årlige Food Festival, som er en uge på året, hvor kokke fra hele verden gæster byen og laver mad på forskellige restauranter og så kan man som gæst gå på en Vietnamesisk reStaurant og spise mad fra Mauritius eller Italien eller Sverige! Ret fedt koncept, især når det praktisereS i en by som Hoi An…

Mere fra smukke, smukke Hoi An.
D E N J A P A N S K E B R O
Mere fra smukke, smukke Hoi An.
O G I N D E F R A B R O E N
Mere fra smukke, smukke Hoi An.
D E R E R P Y N T E T O P
K U L I S S E A G T I G T

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.