Spanien

Pool-party – sikke en sjov bryllupsfest

Pool-party - sikke en sjov bryllupsfest
P O O L E N M E L D E S K L A R

Pool-party – sikke en sjov fest og en rigtig festlig måde at skyde et bryllup i gang på.

Vi er jo vant til de traditionelle danske bryllupper, som forberedes i månedsvis og så ender med at vare i en halvt døgns tid. I Vietnam derimod varer forberedelserne lige så lang tid, men til gengæld varer selve festlighederne så også i flere dage og er MEGET festlige. Da der jo som regel er uhyrligt varmt i landet, er pool-party jo en superfin måde at starte dagene op på.

Vi ankom til pool-party i Hue City lige efter frokost, i gråvejr og let regn til trods for at det normalt er 35 grader og høj sol på den tid af året, så badetøjer lod vi altså blive på vores eget hotel. Heldigvis var der nogle ‘glade vikinger’ blandt de danske gæster, så poolen blev brugt som den skulle og var festligt pyntet til dagen med vandballoner i ale regnbuens farver.

Stedet hvor festen blev holdt hedder La Cocodo og var bare så smukt et sted. Det er ganske nybygget af en franskmand, som har vildt god stil, så hele hotellet emmer af skøn atmosfære.

Pool-party - sikke en sjov bryllupsfest
F L O T S T E D
Pool-party - sikke en sjov bryllupsfest
L Æ K K E R T M A D

Indendøre, eller rettere under den kæmpemæssige overdækkede terrasse var der også pyntet med balloner og der var en flot buffet hvor de serverede den lækreste mad. De små børn som var med til festen havde også en hyggelig dag på dansegulvet og vi voksne fik sludret og spillet pool-billard og endte sørme på Karaoke bar senere på aftenen. Jo, der var fest skal jeg love for og vietnameserne forstår at more sig så man får helt ondt i lattermusklerne:-)

Pool-party - sikke en sjov bryllupsfest
L A D Y B U D D H A
Pool-party - sikke en sjov bryllupsfest
B Y N I G H T

Som sagt var La Cocodo et utroligt smukt sted og vi var så heldige at få en rundvisning af stedets ejer og fik set nogle af lejlighederne som de lejer ud og et lille museum med antikke vietnamesiske fund, vildt fascinerende og bestemt et af de steder, som vi vil vende tilbage til, næste gang turen går til Hue.

Pool-party - sikke en sjov bryllupsfest
S T A D I G S M U K T I R E G N E N

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.