Spanien

Golden Sand Spa og ti nye, fine negle

Golden Sand Spa og ti fine, nye negle
J E G B L I V E R F I N

Golden Sand Spa og ti fine, nye negle.

Bedst som jeg tror, at jeg kan klare mig igennem tre uger uden af knække en negl, så sker det selvfølgelig! Ikke at det er verdens undergang, men for mig er det rimeligt irriterende, da jeg en gang for alle har lovet mig selv, aldrig at have knækkede, nedbrudte eller bare grimme negle.

Hvorfor dælen er det da så mega irriterende for mig, når jeg knækker en negl? Jo, det skal jeg sige dig: Som barn og helt ung var jeg faktisk neglebider. Det var meget ubehageligt, fordi der altid var fokus på mig og mine negle…”Lad nu være med at bide negle, Tina!” Den sætning har jeg nok hørt en milliard gange og endelig en dag, så fik jeg bare nok! Jeg besluttede for og med mig selv, at jeg aldrig mere vil have ned bidte negle eller bare ikke have ti ens negle, helst lakerede og det løfte går jeg gerne gennem ild og vand for at overholde.

Golden Sand Spa
K A N E L K R Y D R E T V A N D
Golden Sand Spa
H V I L K E N F A R V E?

For cirka 15 år siden uddannede jeg mig til negletekniker, for ligesom at få den fornødne viden om negle, kunstige negle etc…Mine egne negle er utroligt tynde og går let i stykker og kan derfor ikke blive ret lange og det er grunden til at jeg altid har kunstige negle, for det beskytter mine egne negle.

Herude på hotellet kan de dog ikke reparere mine negle, som jeg ønsker det, men den søde pige gør alt hvad hun  kan for at jeg kommer til at se pæn ud igen og jeg er godt tilfreds da jeg går derfra. Det var knapt to timers dejlig forkælelse, hvor jeg næsten faldt i søvn af velvære:-)

Golden Sand Spa
D Y G T I G E P I G E R
Golden Sand Spa
T Ø R R I N G

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.