Livsstil,  Spanien

Bryllup western style!

Bryllup western style!
W O W

Bryllup western style! Eller noget som ligner vestlig stil, men stadig med det helt store show med dansere og sange og alt muligt og over 200 gæster og det dagen efter bryllup nummer “to”. 

Det var virkeligt varmt den dag og det gav lige festen det ekstra eksotiske, som vi vesterlændinge godt kan lide og jeg må sige, at det var en forrygende fest eller show, som jeg også kalder det. Gommen optrådte med solosang og guitar akkompagnement og det var så smukt og rørende og han var så modig:-)

Vi fik noget ret lækkert mad til festerne, det eneste minus var at det skulle spises med pinde, så jeg var rimeligt sulten, når vi kom hjem til hotellet, for jeg er ikke den store ørn til at spise med pinde, hi hi:-)

Denne fest blev holdt inde i Hue ved floden på Hotel Huong Giang, et stort og meget flot hotel, hvor de er specialister i bryllupper, så alt spillede bare og det var en kæmpe oplevelse endnu engang…

Bryllup western style!
D A N S E R N E V A R M E D
Bryllup western style!
V I E R K L A R
Bryllup western style!
K A N O N F L O T H O T E L
Bryllup western style!
Å B N I N G S N U M M E R E T
Bryllup western style!
B R U D E P A R R E T

Ved den her fest var der også dansepiger, som åbnede dagen og så gik det ellers over stok og sten med underholdning, fortrinsvis fra gæsternes egne munde i form af sange, både solo og kor. Gommen sang “Kvinde min” af Kim Larsen og der var ikke et øje tørt hos de danske gæster efter den performance:-) Han havde oven i købet øvet sig i vietnamesisk og fremførte en sang (med lidt hjælp fra de indfødte;-)), som vi danskere selvfølgelig ikke forstod noget af…

Det var også til denne fest, at Gommens forældre holdt en tale efter god dansk skik. Talen var oversat til engelsk hjemmefra, så en tolk kunne tage den derfra og oversætte til vietnamesisk og det fungerede bare perfekt og gav vist også de vietnamesiske gæster en oplevelse, idet man ikke bruger at holde sådan nogle lange taler deri landet, men blot nøjes med et kort velkommen og så er det ellers  gang med at feste.

Bryllup western style!
M U M S
Bryllup western style!
H E L D I G T J E G E L S K E R F I S K
Bryllup western style!
L I D T L O F T

Vi ses!!!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.