Livsstil

Hjemme i Danmark igen – god mandag!

Hjemme i Danmark igen - god mandag!
M E L L E M B A R N E T

Hjemme i Danmark igen! og det er egentligt okay, trods kulden, bvdrrrrr!!! Vi kom hjem til et fyldt køleskab og en dejlig, lun lejlighed fordi min mellemst datter er sådan en skat, at hun har købt ind til os og skruet varmen op og gjort alt klart til vi kom hjem. Elsker den pige! 🙂

Nu er det frisk fremad og ned på kontoret og så skal et af punkterne på min to-do liste ryddes af vejen – nemlig det punkt som handler om at få ryddet op på skrivebordene, både det fysske og det digitale;-) Derefter skal jeg lige forberede til en forsinket julefrokost i morgen og vaske noget hjemmebragt tøj og sådan lidt forskellige andre praktiske ting.

Hvad skal din dejlige mandag bruges til?

Hjemme i Danmark igen - god mandag!
V I G T I G T

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.