Livsstil

Hjemme i Danmark igen – god mandag!

Hjemme i Danmark igen - god mandag!
M E L L E M B A R N E T

Hjemme i Danmark igen! og det er egentligt okay, trods kulden, bvdrrrrr!!! Vi kom hjem til et fyldt køleskab og en dejlig, lun lejlighed fordi min mellemst datter er sådan en skat, at hun har købt ind til os og skruet varmen op og gjort alt klart til vi kom hjem. Elsker den pige! 🙂

Nu er det frisk fremad og ned på kontoret og så skal et af punkterne på min to-do liste ryddes af vejen – nemlig det punkt som handler om at få ryddet op på skrivebordene, både det fysske og det digitale;-) Derefter skal jeg lige forberede til en forsinket julefrokost i morgen og vaske noget hjemmebragt tøj og sådan lidt forskellige andre praktiske ting.

Hvad skal din dejlige mandag bruges til?

Hjemme i Danmark igen - god mandag!
V I G T I G T

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.