Spanien

Hue City by Night…

Hue City by Night
V O R E S I N D G A N G

Hue City by Night oplevede vi allerede den første aften her. Vi spiste middag på Les Jardins De La Carambole og det var en pragtfuld oplevelse, både hvad angår maden og selve stedet, som er et kæmpestort gammelt hus, der ligger inde i Hue midt på en gade, hvor alle andre huse er mere eller mindre forfaldne, så det stikker ud og tiltrækker sig opmærksomheden, så snart man kommer hen ad vejen og man drages af det og får lyst til at kigge nærmere på det straks:-)

Vi fulgtes med de unge mennesker som skal giftes i weekenden og da den kommende brud er født her i Hue, havde vi den allerbedste guide til en aftentur – og som tolk ikke at forglemme, for selvom mange taler basic engelsk, så er det stadig svært at kommunikere med de fleste vietnamesere på et konversationsniveau på højde med vort eget, så når vi har en engelsktalende indfødt med os går alting meget nemmere.

Hue City by Night
L E S J A R D I N E S
Hue City by Night
M E N U E N
Hue City by Night
C H A R M E R E N D E
Hue City by Night
O P T I L B A L K O N E N

Maden på dette her sted er pragtfuld og smukt anrettet. Alt smager helt og aldeles fortræffeligt og er uden tvivl det sted, vi har spist bedst på denne tur. Generelt er de jo kun gode til Vietnamesisk mad her i landet, men denne restaurant ejes og drives af en franskmand og det både ses og smages altså:-)

Hue City by Night
L A K S

Da vi havde spist middag kørte vi til Hotel Imperial midt i Hue City, hvor vi tog elevatoren til 16. Etage, hvor Skybaren ligger. Imperial er byens højeste bygning og derfor er udsigten deroppe fra helt vidunderlig med kig ud over byen i alle retninger og selvfølgelig allersmukkeste om aftenen, hvor alle lys er tændt. Skøn oplevelse!

Hue City by Night
S K Y B A R E P Å I M P E R I A L
Hue City by Night
B R O E N

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.