Spanien

Beach Bar Hue – og en virkelig lang vandring

Beach Bar Hue
T I G E R B E E R

Beach Bar Hue skal du næsten besøge, hvis du kommer på de her kanter. Ikke fordi der ikke er strand og sand nok overalt, men bare fordi det er et fedt sted:-)

Fra vores hotel er det en gåtur på 40 minutter langs vandet, men man kan også cykle eller tage taxi og så er man der på et splitsekund.

Stedet ejes af en franskmand og det første der møder os da vi ankommer er en garage fyldt med gamle franske biler, som han har samlet igennem mange år. Ret sjovt på disse kanter og så er bilerne iøvrigt næsten gennemtærede af rust efter de mange år ved det salte vand.

Beach Bar Hue
V E T E R A N B I L E R P Å S T R I B E

Man går ad en lang og snoet sti indtil der pludselig ligger små hytter og en restaurant helt ude ved vandkanten, utroligt charmerende og specielt.

Beach Bar Hue
O V E R N A T N I N G S M U L I G H E D
Beach Bar Hue
S M U K T

Man kan så vælge at sidde under en af bambusparasollerne eller ligge i en basket båd eller eventuelt spise på stranden på “drømmesengene” af bambus som er bygget lige i vandkanten…

Vi valgte at spise under den store parasol ved køkkenet, så vi kunne følge med i madens tilberedning. Helt fantastisk hvad der kan frembringes med få midler og remedier…

Efter frokosten gik vi en lang tur langs stranden og nåede næsten hjem til hotellet inden vi opdagede, hvor langt vi havde gået, så vi måtte vende om og gå tilbage til Beach Bar for at hente vores ting, for endnu engang at gå til hotellet. Den dag gik vi 14 kilometer – i sand og vand! Tror I vi var trætte om aftenen?

Beach Bar Hue
B A R E N
Beach Bar Hue
C O F F E E M A K E R
Beach Bar Hue
F R I S K E L E M O N
Beach Bar Hue
H E R V A S K E S O P
Beach Bar Hue
B A S K E T B Å D M E D H Y N D E R

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.