Rejser

Aftentur til Hoi An – Vietnams Skagen!

Aftentur til Hoi An - Vietnams Skagen!
L Y S S K U L P T U R E R

Vi fandt lige et spisested ned til floden og ankom i skumringstiden, hvor alle lysene lige var blevet tændt. Det hele bliver kun smukkere, jo mørkere her bliver….Byen er ligesom helt kulisseagtig, som noget fra en film og minder mig faktisk lidt om Havana eller noget mexicansk blandet med sydfransk charme.

Aftentur til Hoi An - Vietnams Skagen!
L A M P E R I T U S I N D V I S

Udover de tusindtallige skrædderier, sælges her også lamper i millionvis, du ved, de der stoflamper med pærer indeni, som vi havde på vores ungpigeværelser i 70-erene;-)

Kan forresten sagtens forstå, hvorfor nogle kalder Hoi An for Vietnams Skagen, for byen har en hyggelig charme og er ikke ret stor, så man kommer nemt rundt og får set det meste på nogle timer…

Aftentur til Hoi An - Vietnams Skagen!
M E D K Ø K K E N S K O L E
Aftentur til Hoi An - Vietnams Skagen!
C O O K I N G C L A S S
Aftentur til Hoi An - Vietnams Skagen!
H E R E R S M U K T
Aftentur til Hoi An - Vietnams Skagen!
H Y G G E L I G T O V E R A L T

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.