Rejser

Aftentur til Hoi An – Vietnams Skagen!

Aftentur til Hoi An - Vietnams Skagen!
L Y S S K U L P T U R E R

Vi fandt lige et spisested ned til floden og ankom i skumringstiden, hvor alle lysene lige var blevet tændt. Det hele bliver kun smukkere, jo mørkere her bliver….Byen er ligesom helt kulisseagtig, som noget fra en film og minder mig faktisk lidt om Havana eller noget mexicansk blandet med sydfransk charme.

Aftentur til Hoi An - Vietnams Skagen!
L A M P E R I T U S I N D V I S

Udover de tusindtallige skrædderier, sælges her også lamper i millionvis, du ved, de der stoflamper med pærer indeni, som vi havde på vores ungpigeværelser i 70-erene;-)

Kan forresten sagtens forstå, hvorfor nogle kalder Hoi An for Vietnams Skagen, for byen har en hyggelig charme og er ikke ret stor, så man kommer nemt rundt og får set det meste på nogle timer…

Aftentur til Hoi An - Vietnams Skagen!
M E D K Ø K K E N S K O L E
Aftentur til Hoi An - Vietnams Skagen!
C O O K I N G C L A S S
Aftentur til Hoi An - Vietnams Skagen!
H E R E R S M U K T
Aftentur til Hoi An - Vietnams Skagen!
H Y G G E L I G T O V E R A L T

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.