kan du også dufte den?
Sandgaarden og haven

Vores have lige nu: Hylden blomstrer og fotografen er på vej.

Vores have lige nu: Hylden blomstrer og fotografen er på vej. Kan du ikke næsten dufte hyldebomsterne, når du ser billedet herover? Jeg har i hvert tilfælde duften i næsen døgnet rundt for tiden. Lige meget hvor jeg går hen i haven, så dufter der af hyld, for vi har 3 hyldetræer forskellige steder.

Vi har tre hyldetræer

Den ene er godt nok lidt lille og står i læ ved en stor lyserød Klokkebusk, som også er i fuldt flor lige nu. Utrolig smuk. Det andet står bagved krydderurtebedet og har grenene så langt oppe, at jeg skal stå på en stige for at nå blomsterne. Det orker jeg ikke, så det må blive, når bærrene skal høstes i stedet for. Det tredje står i hønsegården og skygger for de gule ræsere om sommeren og giver vildt mange blomster i år.

Nå men, Hyldetræerne blomstrer og i går lavede jeg den første portion saft. Det vil sige, lige nu står det og trækker i køleskabet, så fotos kommer senere…

Fotografen kommer!

Fotografen er på vej! Dælme er han så og han kommer sammen med den søde journalst fra lokalavisen, for at lave et fotoreportge fra vores have her på Sandgaarden.

Vi er ydmyge og taknemmelige, fordi nogen gider komme herud og tage billeder og oveni købet sætte dem i avisen bagefter. Tak! Det er jo fantastisk, at andre også synes her er skønt.

Hvorfor de kommer herud? Jo, det udspringer af artiklen om bloggen her, som var i avisen sidste forår og så en bolig reportage, som var i avisen i november sidste år.

Det er mega hyggeligt, at de kommer, men man får jo også lidt præstationsangst. Derfor er vi nu igang med finpudsningen til foto sessionen. Finpudsning her på stetdet indbefatter detaljeret klipning af alt, hvad der kan og bør klippes nu. Her fejes og males og harves og gøres fint. Det blive godt.

Hængekøje

I sidste uge fik jeg, lige tilpas, en hængekøje leveret fra Haveglad.dk og den har fået den fineste placering nede i haven. Lige mellem to træer. Perfekt, ik’? Der er en pragtfuld udsigt fra sådan en hængekøje. Jeg kan både holde øje men hønsene og min egen Skovhugger, når han fiser rundt med buskrydderen;-)

Den hængekøje jeg valgte hos Haveglad.dk har sådan en udstrammer-pind, så den altid er klar. Den er også ret stor og man kan sagtens være to voksne på samme tid uden at man skvatter ud af den. Når man bestiller, skal man samtidig bestille de der tove med carabinhager, som man binder hængekøjen til træerne med.

Det er altså hvis man har træer, som kan bære en hængekøje. De hængekøjer, som er på stativ er jo også en mulighed. Vi har bare mange træer i haven og så er det det jo oplagt, at vi bruger dem i stedet for. Men stativerne med hængekøjer, som de sælger hos Haveglad.dk er også virkelig fine og mega hyggelige.

Sct. Hans aften på Sandgaarden og et host om demonstrationer

I næste uge er det jo Sct. Hans, så der er inviteret til bålfest på Sandgaarden. Vi er jo nødt til selv at holde noget, når nu alle arrangementer rundt omkring er aflyst. Vildt underligt, at man må demonstrere og være 15.000 mennesker og smitte hinanden, men vi andre må ikke holde en lille Sct. Hansfest på bålpladsen ved det lokale forsamlingshus, hvor der er god mulighed for at stå med afstand mellem sig.

Jeg undres og følte lige, at jeg måtte komme med et lille host her!

Nå, anyways, så kommer 4 ud af 5 børn med mand/kone/kæreste og børn samt vores forældre, så her bliver fuld have, som man sir!

Hvad skal du lave Sct. Hans aften i det her Corona-år?!

Klokkebusk
Klokkebusk
Hyld no 3 - kan du finde den?
Hyld no 3 – kan du finde den?

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.