Sandgaarden

Vildmarkskarret er indviet!

NYT vildmarkskar

Vildmarkskarret er indviet! Trods regnvejr! Det blev selvfølgelig gjort med Champagne, hvad ellers?

Hvorfor nyt vildmarkskar?

Hvorfor har vi overhovedet investeret i et nyt kar? Jo altså, som I kan se på billedet lige herunder, så var det gamle kar sådan et originalt vildmarkskar, UDEN indsats. Det vil så sige, at man faktsk sad med sine bare baller direkte på træbænkene……

Det synes vi bare ikke var så rar en tanke, så vi besluttede efter længere tids overvejelser, at der skulle udskiftes.

Tidligere i år skiftede vi møblerne dernede i det udendørs welness område og nu er forandringen fuldendt efter at det nye kar er installeret og indviet.

Det gamle var også lidt flosset i kanten af tidens tand, så det begyndte at blive mere og mere utæt. Det her nye kar er født med en indsats(ikke helt så originalt, meeeennn lettere at renholde osv.)

Det nye, lækre vildmarkskar

En anden lækker ting ved det nye kar er, at der fyres ind fra siden, som i en almindelig brændeovn og ligesom inde i saunaen. I den gamle fyrede manfra oven og der var noget med en skorsten, som skule monteres hver gang.

Coveret på det nye, er som man kan se på billederne fint og lavet i glasfiber, mens det gamle bare var en presenning.

OG en super super vigtig detalje!!!! I det nye kar er der sådan nogle små ‘bakker’ til champagneglassene!!

Jeg er glad – og vi har allerede været i det flere gange. Det allerfedeste er jo, at jo koldere det bliver udenfor, jo mere lækkert er det at varme karret op og hoppe i.

Karret er stand-by 24-7

Lige p.t. står det med vand i og derfor topper jeg op med klor osv. et par gange om ugen, præcis som i en pool. Det er ret godt og gør jo, at vi meget nemmere lige tænder op for det:-)

Hvis I ellers mangler tips til vildmarkskar, så skriv endelig, for vi er ved at have en del erfaring allerede:-)

Gammelt vildmarkskar
gammelt kar og gamle møbler

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.