Livsstil

JUBIII !!! Så er udsigten vores – og tilbehøret er købt;-)

JUBIII !!! Så er udsigten vores - og tilbehøret er købt;-)
V O R E S U D S I G T – V O R E S!!

JUBIII !!! Så er udsigten vores – og tilbehøret er købt;-) 

Endelig efter cirka et halvt år er huset og udsigten vores! Pyha, det har været en lang rejse, men nu er alt faldet å plads og vi er lykkelige. Vi glæder os totalt, overmeget til at gå i gang med renovering/istandsættelse af det eller meget fine hus på Bjerget. Ikke at det trænger voldsomt for alt er simpelthen S Å flot og pænt, men I ved hvordan det er når man køber ny bolig, ikke? Så vil man jo gerne sætte sit helt eget præg på stedet:-)

Tænk, den lille Skibshund skal bare sidde foran gelænderet og stornyde det hver eneste dag, mens vi er dernede – og det bliver vist oftere og oftere med tiden. Dog er vi bundet af gamle aftaler om sommerophold, så vi kan først komme rigtigt i gang med at gøre noget til September, men pyt med det, for nu er det V O R E S!!!

Som Rene jo er, så mener han jo ikke at v kan købe et hus i et dejligt, varmt land uden at have en behørig bil (her må gættes på mærke!!)så derfor er der også købt tilbehør, som er passende til huset. Han er en værre én, men det har jeg da ingenting imod og glæder mig til vi skal på road trip fra Herning til Algarrobo i den nye slæde;-) Det bliver sgu awesome – uhhhh, jeg glæder mig!!

JUBIII !!! Så er udsigten vores - og tilbehøret er købt;-)
J E G B L I V E R A L D R I G T R Æ T
JUBIII !!! Så er udsigten vores - og tilbehøret er købt;-)
D E T E R P Æ N T – I K?
JUBIII !!! Så er udsigten vores - og tilbehøret er købt;-)
H A M H E R E R G L A D
JUBIII !!! Så er udsigten vores - og tilbehøret er købt;-)
H M M M
JUBIII !!! Så er udsigten vores - og tilbehøret er købt;-)
M O R G E N S T U N D

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

8 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.