Livsstil

Costa del Sol denne gang

frugtskål på chiki beach club

Costa del Sol denne gang har budt på forskelligt. Vi har som altid oplevet, levet og hygget både alene og med gode venner og familie.

Arbejd, arbejd…

Allerførst vil jeg lige sige, at når vi er i Spanien, så er det IKKE kun ferie vi holder. Vi arbejder faktisk hver dag, undtagen når vi har gæster. Ikke at vi arbejder 8 timer om dagen, men vi er hele tiden på telefonen og besvarer mails samt passer vores opgaver i det hele taget.

Mit mål i år er at af bloggen til køre bedre, det vil sige, få mere trafik og skrive flere indlæg osv…Den opgave passer jeg så ved siden af mit ‘rigtige’ arbejde;-)

Gæster på bjerget

Vi var alene her i huset den første uge. Der nåede vi lige at sælge vores bil og købe en ny. Derefter kom nogle af vores bedste og ældste venner (altså venner som vi har kendt i 100 år) Det var sjovt og hyggeligt og meget tomt da de rejste hjem igen. Men hold da op hvor fik vi grinet igennem;-)

Så kom søde Simone og hendes dejlige kæreste Morten i en forlænget week-end og det blev til både sejltur, lækkert mad og lidt shopping. Super dejligt, at de unge mennesker gider flyve herned og være sammen med sådan nogle gamle nogen som os;-)

Tid til eftertanke og hjemve

Så var vi atter alene her på Costa del Sol og det har også været dejligt. Vi har fået snakket arbejde/firma, blog, børn, livet i Spanien og Danmark, ja, kort sagt vi har fået vendt mange sten.

Nu er vi ved at være rejseklar og vender tilbage til Sandgaarden her i week-enden og det bliver godt. Vi glæder os i hvert tilfælde.

den lille trold stjæler min solseng
klar til kokkerering
aftenhygge med udsigt
ny bil – we like
stranden stråler
når det ikke er sejlvejr
muslingefarm i havblik
blå, blå himmel
menukortet studeres
brunch på chiki beach club
når livet er godt!

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.