mere af det her, tak!
Livsstil

Hvad kræver det at blogge?

Hvad kræver det at blogge?

Hmmjaaaaaa, udover lysten til at eksponere sig selv? Det kræver egentligt en hel del at blogge. Det kræver nemlig ikke blot meget af mig, som blogger. Det kræver meget af min familie og omgangskreds, som ikke altid forstår, hvad der sker på bloggen lige dér. Det kræver især rigtigt meget af min kæreste, som jo ikke kan undgå også at blive eksponeret af og til. Jeg gør mig umage med altid at spørge om lov inden jeg poster fotos af andre eller skriver om dem. Det er sgu almindelig respekt, tænker jeg. Alligevel er det da sket at en eller anden er blevet små sur over noget jeg har posted og så må der lige undskyldes og grines lidt. Tænker at et godt grin kan løse mange ting!

Men for at tage det med hvad der kræves af en blogger, så er det alt overskyggende nok TID, T I D, som i sekunder, minutter, timer, dage, uger, år……..Jeg læste engang for mange år siden en artikel om at blogge (det var dengang jeg lige havde startet bloggen for 6 år siden+), hvori der var en helt masse tips og tricks. Et af tipsene som stadig holder er, at man som blogger skal inddele sin ‘arbejdstid’ med 20% til at skabe nyt indhold på bloggen, 10 % på at browse efter ideer og 70% til at markedsføre og promovere bloggen.

Det holder sgu stadig! Når jeg i perioder ikke har tid til at blogge (eller nedprioritere det til fordel for mit andet arbejde), så kan jeg jo tydeligt se at interessen falder. Når jeg så igen er på banen og bruger de der 70% af min blogge-tid på at promovere/markedsføre bloggen, så rykker det bare for vildt med det samme.

Selvom jeg ikke har haft særlig god tid (har jo også været sygemeldt i en længere periode) til bloggeriet i år, så elsker jeg stadig platformen og måden at kommunikere på. Jeg kan faktisk tage mig selv i næsten at have abstinenser, hvis jeg ikke har skrevet noget i flere uger. Tænk engang, mig som før hen skrev mindst ET indlæg om dagen. Nå, men jeg må vel bare give den gas igen, ik?

Jeg har i hvert tilfæde en masse indlæg, som bare sidder her og venter på at blive skrevet og det er ikke motivationen jeg mangler, blot tiden

by my side
godt tilfreds med resultatet

Ha’ en dejlig aften!

2 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.