Livsstil

Strikketøjet

Smukke Leonora Elvira

Strikketøjet har lige holdt pause et øjelbik, mens vi var i Spanien.

Det var ret træls, at jeg ikke kunne tage det med da vi fløj til Spanien i slutningen af april. Jeg var lige kommet godt igang, jo.

Men det kunne jeg ikke, da vi jo kun rejser med håndbagage og deri må man ikke medbringe spidse genstande, herunder strikkepinde!

Øv, men sådan er det bare og nu er jeg hjemme igen og i fuld sving med en fin, navy cardigan til Lille a.

Pigerne har fået hver en hjemmestrik fra Mormors hånd, så han skal da også have sin og helst, mens han stadig kan passe den størrelse jeg strikker i;-)

Prinsesse Izabell har selv valgt, at hendes strik skulle være navy med guld-gnister i!! Mormor synes dog, at det at overså en navy sweater med guld-gnister, ville være lige lovlig avantgarde, så vi tog en mellemting i stilen:-) Modellen er Darling, som er den samme som jeg strikkede til LE.

Lille a blev ikke spurgt, men mor Camille havde et ønske, som jeg prøver at opfylde, hi hi;-)

Leonora Elvira kunne ikke tale endnu, da jeg strikkede til hende, så det var udelukkende mit eget valg og jeg synes selv, at den er blevet SÅ fiiiinn….

Næste projekt er en stor, varm, blød og lækker sweater til mig selv – i rosa, off course…

Strikketøjet har det godt og her bliver stille og roligt produceret….

Prinsesse Izabell’s sweater med guld-gnister
in the making….
let strik til LE
færdigt resultat
Lille a’s cardigan -rigtig drenge-ting
til Mormor selv…

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

4 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.