Sandgaarden

Onsdagsmiddage på Sandgaarden

KLAR!

Onsdagsmiddage på Sandgaarden – er noget som jeg har haft en drøm om lige fra vi købte gården sidste år. Nu er det endelig kommet dertil hvor vi har haft hele 2 Onsdgsmiddage med vores familie.

Konceptet er helt enkelt: det foregår altid på en onsdag og det er ikke tilfældigt, nej, det er nøje planlagt sådan, fordi jeg tydeligt husker, da mine børn var små og vi ramte onsdagene, der lige midt i ugen, hvor der var lige langt mellem weekenderne. Der havde man virkelig brug for aflastning ind imellem, så min/vores tanke har været, at vi gerne vil indbyde vores børn/familie til at spise med, så deres onsdag i den uge måske bliver lidt mindre presset i og med, at der ikke skal købes ind til aften og laves mad.

Efterhånden som de ankommer fra jobs eller hjemmefra, hjælper alle til med at maden bliver klar. Nogle spiller spil på plænen, andre prøver lige en ny bil af og atter andre får sig en flaske varm mælk inden de voksne skal spise. Det er vildt hyggeligt og jeg glæder mig til næste gang, allerede inden de sidste er kørt hjem♥

Selv om ikke alle i familien har små børn og nogle faktisk er oldeforældre, så fungerer det fint og jeg føler i hvert tilfælde at det er noget som gerne må fortsætte, så det har vi tænkt os at gøre. Ikke hver uge, men for min skyld gerne hver 3-4 uge, hvis det ellers passer ind i det øvrige program.

Nåmen, jeg har lige fundet nogle fotos af vores onsdagsmiddage, hvis I har lyst!

Onsdagsmiddage på Sandgaarden
Guldklumperne hygger

 

 

 

Alle er sultne
Onsdagsmiddage på Sandgaarden
tæpperne kom frem

 

Onsdagsmiddage på Sandgaarden
okay parkeringsforhold
Onsdagsmiddage på Sandgaarden
vi kommer nu!
Onsdagsmiddage på Sandgaarden
fra første onsdagsmiddag
Onsdagsmiddage på Sandgaarden
elsker, elsker, elsker
Onsdagsmiddage på Sandgaarden
alle er i gang
Onsdagsmiddage på Sandgaarden
og der kom flere til…[instagram-feed]

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

3 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.