Livsstil

Brækket ryg – min never ending story!

Brækket ryg - min never ending story!
mormormedstiletter instagrammer

Brækket ryg – min never ending story! Det er da godt nok helt utroligt så uheldig jeg har været med den ryg…Som om jeg bare skal bøvle med det til evig tid. Hvis du ikke har læst om min voldsomme ulykke med en trappe i februar måned, så kan du lige catche op her og her, og så lige det her indlæg om at være blevet narkoman og være i udtrapning, inden du læser videre.

Jamen, det sidste nye er jo, at siden sidst har man fundet ud af at mit kraveben i højre side er revet løst ved styrtet og fordi jeg blev fikseret i korset og dopet med morfin opdagede ingen det, før nu her for 1 måned siden, efter jeg kom ud af stativet og man tydeligt kunne se at min ene skulder hænger helt åndssvagt. Sådan noget møg – jeg er blevet scannet igen-igen og røntgenfotograferet i det uendelige, senest er det mit højre knæ som er tjekket, da det virker ret overbelastet.

På en af scanningerne fandt man desuden at jeg havde pådraget mig en skoliose, dvs. min ryg slår et sving fra cirka på midten og ud mod højre side (set bagfra)..for fanden da, så er der måske ikke noget at sige til at mit ben er overbelastet – jeg er jo helt skæv i skelettet. Nu går jeg og venter på at skulle til ortopæd kirurg senere på måneden, så man kan tage en samlet vurdering af alle mine skader, både med henblik på korrekt træning, og som yderligere status til forsikringsselskabet og arbejdsskadestyrelsen. Nøjjj, hvor er det en lang proces, det her…

Samtidig er jeg så småt begyndt at arbejde lidt igen – 1 time om dagen, for lige at se hvor jeg er henne. Det kniber jo både med at sidde i længere tid ad gangen og at bruge min musearm – såeee deett!! Men jeg regner med at trappe op til 2 timer dagligt om nogle uger, hvis altså det her går okay.

Men, men , men – jeg har jo kun brækket noget og er slået lidt ud af vatter, så mon ikke det hele løser sig ad åre og jeg såmænd får det helt tip-top igen?? Humøret er i hvert tilfælde gevaldigt forbedret efter at jeg kom af med korsettet og ud af morfinen – tju-hej, der er ingen bånd der binder mig[sce emoji=”music”/]

Ha’ selv en allerskønneste dag!!

Brækket ryg - min never ending story!
med stativet på
Brækket ryg - min never ending story!
her trænes
Brækket ryg - min never ending story!
april – stativet kan anes under trøjen
Brækket ryg - min never ending story!
sommerklar uden korset
Brækket ryg - min never ending story!
fast gæst her på stedet
gåturene er vanedannende

4 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.