pilates klar
Livsstil

Jeg træner med Charlotte Bircow

Jeg træner med Charlotte Bircow. Det lyder godt nok lidt friskt, når alle ved, at hun ikke bor lige her, hvor jeg bor. MEN, som jeg tidligere har været inde på, så har jeg i mange, mange år trænet til hendes allerførste videoer (VHS) og har så fulgt hende op igennem årene og nu foregår det hele på Youtube, hvor jeg så abonnerer på hendes gratis kanal.

Hvor træner jeg?

Det foregår (om morgenen) lige her i mit eget hus eller ude på terrassen under åben himmel. Hvis jeg kan træne udenfor er det bare det allerbedste, for så er musikken jo fuglenes fløjten og hønsenes kaglen. Helt fantastisk!

I den her Corona tid er der flere bloggere og youtubere, som har undervist i ‘morgentræning’ af forskellig art og kvalitet på både deres blog’s og andre kanaler. Det er nogle fede initiativer, som jeg støtter 100% op om, MEN når det er noget med at man skal stå klar kl. 7.30 på bestemte dage, så melder jeg pas. Jeg er mega dårlig til at deltage i ‘holdsport’ generelt og faste træning tider i særdeleshed er slet ikke mig.

Jeg er mere den frie type, som træner når jeg er i humør til det ELLER sætter mine egne regler op OG tidspunkter. Det virker for mig. Jeg er og har altid været super motiveret til at ‘hjemmetræne’ og elsker den frihed, som følger med det.

Mit træningstøj er heller ikke specielt trendy, men det virker og der er jo kun mig selv og min mand (og hønsene og Skibshunden) som ser det.

Trænings udstyr

Fra ‘gamle’ dage har jeg gemt de bolde, som Charlotte Bircow solgte i sin tid, som redskaber til sine videoer. Jeg har også elastikkerne, dog i en opdateret udgave nu. Om boldene stadig kan købes ved jeg faktisk ikke, men to vandflasker vejer 1/2 kg pr.stk og de virker fint til en start.

Når man så vil have mere vægt, kan man jo fylde sand i, for de vejer mere. ELLER køb to håndvægte, som vejer det du har brug for. Bolde, elastikker sammen med min træningmåtte, er alt hvad jeg har brug for, for at komme igang med min daglige træning. Nå ja, og så VAND, selvfølgelig!

Hvilke programmer træner jeg efter?

Nå, jeg men logger simpelthen på YouTube-kanalen, vælger den video jeg vil træne til og så er jeg klar.

Så går det ellers bare derud af . Jeg træner mellem 20 minutter og 45 minutter, alt efter hvad jeg lige laver. Mit hjemmestrikkede pilates program er det vigtigste, for det holder mit ryg stærk ogg resten af min krop smidig.

Det er et program, som jeg selv har sammensat af et gammelt pilatesprogram, som jeg havde på CD for mange år siden og så de øvelser, som min fysioterpeut/osteopat har lavet til mig, da jeg havde brækket ryggen.

Når jeg træner fitness/aerobics med Charlotte Bircow, så er det præcis efter hendes videoer og så svedes der altså bare. Hun gir den bare max gas og man skal ikke være pivet for at følg emed. Jeger pjattet med hendes træningsinstruktioner og anbefaler hende bar etil alle, som f.eks. gerne vil igang med hjemme træning.

Hvordan træner I?

mine vigtigste redskaber
mine vigtigste redskaber
klar til start
klar til start
udendørs træning
udendørs træning
udsigten fra måtten
udsigten fra måtten

God træning derhjemme!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.