Livsstil

MormorMedStiletter D O W N!

                                        MormorMedStiletter D O W N

F… da osse – nu havde jeg lige fået styr på min tid og alting var helt perfekt og jeg havde en klar forventning om, at jeg nu fremadrettet ville kunne blogge dagligt, med tilbagelænet, god samvittighed og uden at stresse. Men kender I lige det – bedst som det hele går som smurt og man har balance i livet og har den der fornemmele af at: “nu kan det da bare komme an”-agtig – ja, så K O M M E R det sgu an og viser tænder og sit grimme fjæs.

Så nu er MormorMedStiletter nede for fuld tælling – som i helt nede og bide i gulvtæppet og hænge fast i neglene….

Jeg tog simpelthen trappen den forkerte vej, baglæns, og det kostede så lige en brækket ryg.

Men den gode nyhed er, at jeg slap for operation i første omgang og ‘nøjes’ med korset indtil første kontrol om 2 uger….Det er mig ubegribeligt, hvor stort et klods jeg kan være – og jeg var ikke engang i stiletter!

Derfor kan det godt være, at der lige i en periode er lidt længere mellem indlæggene her på bloggen, for jeg er ret træt p.t. og får sådan nogle dejlige piller, som gør mig smertefri og lidt ligeglad og når man er lidt ligeglad, er det aldrig klogt at skrive noget, som skal offentliggøres, vel?;.)

Så derfor – laters baby♥

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

13 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.