Spanien

Tre på tur – igen!

Tre på tur - igen!
glæder mig til det her!

Tre på tur – igen! Nu er det lige om snart, at vi tre pakker sammen og flyver ned til vores dejlige sted på Bjerget. Vi glæder os!! Ikke fordi vi trænger til sommer og varme, mere fordi vi har været hele to måneder i Danmark nu og selvom vi elsker Sandgaarden højt, så er det altså kønt med lidt afveksling i hverdagen. 

Helt ærligt, så trænger vi også til en sejltur eller 20;-) 

Det bliver til 3 uger denne gang og med fuldt hus hele tiden og det bliver SÅ skønt at se vores kære dernede til en god omgang hygge og afslapning. Skibshunden rejser jo med og han er allerede ved at få rejsefeber, for vi har sagt til ham, at han skal i bad og klippes og så ved han godt, hvad der skal ske….Jeg er forresten selv begyndt at klippe ham, har løbe trimmebord og trimmer og det går forrygende. Han sidder stille som en statue mens jeg klipper ham om øjnene og trimmer kroppen. Det eneste han ikke er så pjattet med er at få klippet negle, men det er vist mere lyden af saksen end selve indgrebet;-)

Nå, nu vil jeg snart sige tak for i dag, for i morgen skal jeg til Ortopædkirurg, som skal kigge på mit skæve skelet, ha ha ha ha – mon han kan rette det op igen???

Ha’ en skøn aften!

Tre på tur - igen!
aftensol og koldt rosé, yes!
Tre på tur - igen!
kaptajnen er også helt klar
Tre på tur - igen!
smukke nerja venter
Tre på tur - igen!
osse mig!!
Tre på tur - igen!
vores by!
Tre på tur - igen!
yndlings tapas baren!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.