Livsstil

Vædderen – mit stjernetegn

Vædderen - mit stjernetegn
that’s me

Vædderen – mit stjernetegn – og jeg vil gerne lige uddybe det lidt her i dag. Nogle er til astronomi og andre til det ikke. Jeg er ikke rigtigt det ene eller det andet, men intet skal da udelukkes og helt sikkert er der da nok noget om at ens personlighed  hænger sammen med, hvornår man er født på en eller anden måde, siden der er så mange sammenfald af personer med samme type personlighed  og fødselsdatoen. 

Jeg er vædder og den lille poster som jeg har indsat i indlægget øverst passer 100% på mig. Hvis jeg skal pinpointe nogle af de egenskaber som karakteriserer mig, så er det bl.a. at jeg er aktiv – nogle gange lidt for aktiv. Jeg har faktisk svært ved at forholde mig i ro medmindre jeg sover. Jeg er helt klart ikke til sofa medmindre der er en film på, som jeg vælger med omhu for ikke at spilde tiden og så sørger jeg altid for enten at have min iPad hos mig, så jeg lige kan være effektiv på de sociale medier imens eller også strikker jeg, for man kan jo ligeså godt udnytte tiden, mens man alligevel sidder ned, ikke? Ingen spildtid her!

Så er jeg eventyrlysten – man behøver blot følge med her på bloggen og læse op på nogle af mine ældre indlæg, for at vide at der er sandt;-) 

Jeg går altid efter det bedste! Hvorfor skal man ikke det, når nu man har valget? Jeg kører gerne kilometervis for at få fingrene i et eller andet specielt og helmer ikke hvis det ikke lykkes første gang. Hellere undvære end have det næstbedste!

Optimist – det er mig! Jeg K A N simpelthen ikke tænke negativt – nogle gange er det faktisk lidt belastende, for mens andre kan se de mest forfærdelige negative ting ved noget, så ser jeg kun det positive og det kan godt give bagslag i form af at jeg dermed også er lidt godtroende og naiv og derfor let bliver offer for mindre godsindede personer (det er så sket for mig adskillige gange i mit liv – lærer jeg det aldrig?).

Nå men, alt hvad der står passer på mig og nok mest af alt er jeg stærk! Selvfølgelig har jeg nok en grænse, men hvor alle andre vælter og går i stykker, står jeg stadig op og trækker de andre op af dyndet. Det er ikke for at pudse min glorie, men jeg har bare oplevet det så mange gange i mit liv og jeg undres faktisk over det, for jeg tænker at alle mennesker må have en grænse for styrke – min er åbenbart ikke nået endnu….og jeg håber aldrig at jeg når den♥

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.