Livsstil

Kurs mod fjerne kyster….i Danmark

Nu varer det ikke længe før vi stævner ud igen med kurs mod fjerne kyster….i Danmark med det smukke skib “Susie” og selvom vi er her i Vietnam midt i en helt fantastisk og meget spændende oplevelse, så er vi allerede i tankerne ved at indrette os på skibet og taler om ruter og hvad vi gerne vil se i år….Ihhh, hvor bliver det altså dejligt at komme på vandet igen:-)

Jeg fandt lige nogle billeder fra sidste år og så rykker det altså for alvor i os, så nu glæder vi os til at komme hjem igen. 

Kurs mod fjerne kyster....i Danmark
Velkommen
Kurs mod fjerne kyster....i Danmark
Mon vi møder dem i år?

 

Kurs mod fjerne kyster....i Danmark
That’s life
Kurs mod fjerne kyster....i Danmark
Yndlings vædsken
Kurs mod fjerne kyster....i Danmark
Åbenrå i solnedgangens skær

Vi talte lige om hvor priviligerede vi egentligt er, sådan at kunne rejse og arbejde samtidigt, gøre lige præcis, hvad vi har lyst til og i lige så lang tid vi gider – og hvor er det vigtigt at vi husker hinanden på vores gode liv, så det ikke bliver en selvfølge…

Enjoy your day!

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.