Sandgaarden og haven

Søndag var udedag i haven!

Søndag var udedag i haven!
morgensmukt på sandgaarden

Søndag var udedag i haven! Dagen startede med at jeg fik trænet liiiidt pilates med udsigten til en opstående sol over de frostne træer i baghaven – vidunderligt smukt at kigge på . Derefter fik vi besøg af søde venner, som medbragte friskbagt brød og hjemmelavet marmelade af den over-fantastiske slags med æbler, citron, ingefær og squash, uhmmm:-) De fik en rundtur på matriklen og så var der dømt formiddagshygge ved langbordet med sludrenog alt mellem himmel og jord – og lidt tricks om høns og motorsave. Skøn start på en dag som bare blev smukkere som timerne gik….

Om eftermiddagen gik vi i haven og mormor her fik kørt en omgang barkflis hen for enden af huset, hvor det altid er lidt sjappet, bare så vi kan gå nogenlunde tørskoet ud med skraldespanden. Det tog lidt tid at flytte 5-6 læs flis, for jeg skulle selvfølgelig også tage billeder hen ad vejen og nyde vejret og snakke med hønsene og fandt forresten lidt flere rester af den stakkels høne, som måren tog for en måneds tid siden. så skulle jeg også lukke Bobo ind (den lille fis frøs om poterne) og ud i en uendelighed…

Rene var gået i brændeskuret og fik savet en masse træ op til optænding og sammen fik vi det lagt ind til tørring, så vi hele tiden har godt tørt at både at brænde og tænde op med. Jeg er mega stolt af ham, for han har bare totalt styr på det brænde og alle aktiviteterne udendøre sådan helt generelt, så jeg er bare sådan en slags hjælper derude. Vi stor nød dagen og kunne slet ikke få os selv til at gå ind igen, så det var først da vi begyndte at blive sultne og skumringen var lige om hjørnet at vi sagde tak for i dag og gik ind i varmen til brændovnen.

Og så var det forresten også i søndags Vi besluttede at der skal laves lidt forandring i haven  noget med vildmarkskarret og saunaen….Men det vender jeg tilbage til senere på sæsonen, når vi har en mere konkret plan, ik?

Søndag var udedag i haven!
flis under flytning
Søndag var udedag i haven!
ikke flere mudrede sko
Søndag var udedag i haven!
frostne lygter
her arbejdes
Søndag var udedag i haven!
hanebassen nyder solen
Søndag var udedag i haven!
optændingstræ snittes

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.