Livsstil

Vandrestøvlerne kom frem igen!

Vandrestøvlerne kom frem igen!
sol og frost

Vandrestøvlerne kom frem igen! Mandag viste sig fra sin allersmukkest side og vi lagde lige arbejdet væk for en kort stund, spændte vandrestøvlerne på igen og gik derud af. Ud af de veje som vi ikke kender endnu og som vi glæder og til at udforske. Ud i solskinnet, som varmede os til trods for frosten. Ud i luften som var sprød og livgivende og som vores lunger inhalerede med nydelse. Vi lever mest når vi vandrer eller sejler og det var så pragtfuld en formiddag at vi kunne være blevet ved med bare at gå og gå, men vi havde en bagkant, så hjem måtte vi og det inden frokost.

Hvor er her bare stille herude på landet og hvor er det balsam for sjælen at have friheden til at nyde stilheden og indrette sit liv efter sit eget hoved og at kunne holde fri når det skal til og så arbejde senere. Jeg sad så iøvrigt også til klokken 23 den aften, for arbejdet skal jo gøres, ikke, men jeg elsker det og sommetider kan jeg knapt slippe det, jeg har gang i og skrubbe i seng?

Brænder du også for det du laver?

blå himmel
Vandrestøvlerne kom frem igen!
flot klippet
Vandrestøvlerne kom frem igen!
min kærlighed

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.